Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararların Gündem Belirliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

İnsanlarla geçinmek bugün biraz zor olabilir. Güne hakim enerji çalışanları bir miktar isyankar ve asi yapıyor. İşleri kendi istedikleri şekilde yapmak konusunda oldukça inatçı olabilirler. Eğer bir ebeveynsen çocukların da aynı enerjiyi barındırabilir. Otoritene meydan okuyabilirler ve iradeni sınayabilirler. Öfke kontrolünü elden bırakmadan katılığını sürdürmelisin. Direnmek konusunda hiç şüpheye düşme.Yıldızlar size bir gelişim fırsatı biriktiriyor. Geçtiğimiz birkaç hafta, yapacak pek çok işiniz vardı. Fakat şimdi yalnızca yapacak çok şeyiniz yok, aynı zamanda hedeflerinizie ulaşmak için çabalarınızı doğru biçimde kanalize etmeniz önemli. Herhangi bir hata yapmamanız için tüm imkanlar elinizde. Bu yüzden sıranızı alın ve ışıldayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Terazi burcuna geçiyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Gün içinde iyilik ve fedakarlık için hareket etme, yardım kuruşlarıyla ortak çalışmalar da bu dönemdeki meşguliyetleriniz arasında olabilir. Sağlığınızı iyileştirmek için hastane ziyaretleri yapabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararların ile adından bolca söz ettireceğin bir günden geçiyorsun. Kafana takılan belli başlı konuları, kendi kendine büyüttüğünün farkına varıp yeni önlemler alabilirsin. Hemhem de sosyal hayatına devam etmene engel olan problemler ortadan kalkacak. Bugün işyerindeki arkadaşlarının söyledikleri, dikkatini daha çok çekebilir. Evcil hayvan sahiplenme fikrine sıcak bakabilirsin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın hayatınızı sınırlandırdığını düşünüyorsunuz. Nefes alabilmek için duygusal yorgunluğunuzu dile getirerek sınırlarınızın genişletilmesini talep edeceksiniz. Öncelikle sınırı genişleten siz olmalısınız ve önceliklerinizi yeniden belirlemelisiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmeli ve daha özgüvenli bir girişkenliğe sahip olabilmelisiniz. Grup çalışmaları için oldukça uygun bir süreçten geçmektesiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin sorunlarına çözüm olmaya çalışırken Kendinizi çok yıpratıp Aslında kendinde dahi faydanız olmayacak bir seviyeye gelebilirsiniz. Aile büyüklerinizden biriyle yapacağımız konuşma sizin için çok istediğiniz sonuçlar getirmeseydi kendinize pay çıkarabileceğiniz daha güvenli bir yol seçmenize yardımcı olabilecek tavsiyeler içerebilir

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilirsiniz. Olayları abartmaya başladınız., Saplantılarınızdan vazgeçin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedefleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken hiçbir şeyin sizi engellemesine de müsaade etmemeniz gerekmekte.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Sevginizi ifade etmede zorluk çekmeyeceksiniz. İş yaşantınızda genel olarak mutlu olmanıza rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşmaya çalışın. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha dikkatli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>