Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Hazır yapabiliyorken keyfini çıkar. Bugün enerji dolu bir gün. Günün dinamizmiyle dengene geri dönebilir ve düzenlemelere girişebilirsin. Eğer son günlerde halsiz ve bitkin hissediyorsan bugün bu durum tersine dönecek. Bu açılar, fiziksel dayanıklılık, hırs ve dikkat olarak sana destek sunuyor olacak. Geri plana düşen ve ilgilenilmeyi bekleyen projelere geri dönebilirsin. Günün sunduğu fırsatları değerlendir.Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir anlaşma imzalayabilir,ve özel hayatınızda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. İş görüşmelerinden yanıt gelebilir,hayatındaki süregelen bir konu sonuca bağlanabilir. Her konuda geleceği ve ilerisini düşünerek hareket etmeye açıksınız. Nitekim fevrilik ve acelecilik kazanç getirmeyecektir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unuttuğun bazı konular tekrar gündemine gelebilir. Çevrene karşı daha sabırlı ve yavaş hareket ediyorsun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yönünüz oldukça güçlü olabilir. Olaylara farklı bakış açınız sayesinde beklenilmedik çözümleri hayatınızda uyguluyorsunuz. Hayal dünyanızın duygularınızın önüne geçmesine izin vermelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Yakın çevrenizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Yakın çevre ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı oldukça anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizin yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu...

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengesiz davranışlarınıza neyin neden olduğunu merak ediyorsunuz. Cevap için fazla uzaklara gitmenize gerek yok çünkü kendi içinizda çatıştığınızın içten içe farkındasınız. Biraz daha mantıklı olmaya çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Oğlak burcunda seyahat edecek.Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerin ön planda olacağı bir gün sizi bekliyor. Telefon ve sosyal medya trafiğiniz artacaktır. Kardeşlerinize karşı olan sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kariyer veodaklısınız. Hayatınızla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok tutkulu bir kişiliğiniz var ve birlikte olduğunuz her insanın hayatını güzelleştiriyorsunuz. Bulunduğunuzkonumunun kendinize uygun olmadığını düşünüyorsunuz. Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>