Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fazla mı Acelecisin? Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün yeni bir proje tüm dikkatinizi tüketebilir ve yeni bir macera ya da hedef istiyor olabilirsiniz. Kariyerinizi ilerletmeyi düşünmek ve bazı şeylerde cesaret verici seçimler yapmak için iyi bir gündesiniz. Aşk hayatınızda da benzer bir strateji izleyebilirsiniz. Belki de kafede rastladığınız o sempatik kişiyle daha doğrudan iletişim kurmalısınız?

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Geniş açılı ve felsefi düşünüyorsun. Gerçekleşmekte olan şeylere bakıyor ve onları çok daha detaylı bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Kişisel hayatın nereye gidiyor? Öğrendiğin dersler ve deneyimler neler? Kariyer hedeflerine ulaşmak konusunda neredesin? Bu tarz sorular gün boyunca zihnini meşgul edecek.Yakınlarınıza yeni bir kişi mi taşındı? Bu kişi çok ilginç bir bölgeden gelmiş olabilir bu yüzden onu tanımak isteyebilirsiniz. Ancak, bugün bunu yapamayacaksınız. Bu kişi, öğleden sonra sürekli olarak içeri girip çıkıyor ve çok meşgul olabilir malum, taşınma işleri. Ancak, birkaç gün sonra biraz kurabiyeyle birlikte kapısını çalıp bir hoş geldin karşılaması yapabilirsiniz. Bunu yaptığınızdan pişman olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herhangi bir soru hakkında kişisel bir fikre sahip olmak hiç de zor değil. Zor olan başkalarının görüşleri hakkında saygılı bir şekilde tarafsızlığı sürdürmektir. Mevcut göksel enerji daha bilimsel olarak yönlendirilmiş bir zihniyete doğru bir değişime işaret ediyor. Artık kendinizi teyit etme zamanı değil, başkalarından öğrenme zamanı.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına bugün daha fazla özen gösteriyorsun. Yalnız yaşayan bir Akrep burcuysan bugün kendi imkanlarınla bazı kürler yapıp cildine uygulayabilirsin. Yeniliklere açıksın. İşin konusunda acele etmemen gereken bir gündesin. Başarılı ilerleyen çalışmaların acele etmen yüzünden aksaklıklara uğrayabilir. Günlük hayatında her zamankinden daha hırslı bir ruh haline bürünüyorsun.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde geçmişte ne istemiştiniz şu anda neye sahipsiniz, bunların sorgulamalarını yapıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte gizli kalmış bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde biraz doyumsuz hatta bencil yönleriniz ön plana çıkabilir. Anaç ve üretken halinize geri dönün ve özünüzü hatırlayın. Kararlarınız kalbinizden gelsin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda hızlı ve pratik yaklaşımlarınızla pek çok işi kolaylıkla halledebileceğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizden, parlak zekanızdan yararlanabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir tartışma yaşarsanız aşırı tepki vermediğinizden emin olmalısınız. Öfkeli olmanızın size hiçbir faydası olmayacaktır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün odağınızda günlük rutinleriniz ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz olacaktır.Sağlık konusunda daha fazla özen gösterebilir, bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsiniz.  Spor yapabilir, kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinebilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler doğanız gereği problem çözme konusunda çok iyisiniz. Bugünlerde de işiniz ile ilgili sizden kaynaklı problemler çıkabilir. Bu durumda kimse fark etmeden sorunu çözmeniz gerekir. Bunu yapabilecek zekaya sahipsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>