Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İddiacı Bir Gün! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Günün gerginliğini atmak için yeni bir sosyal ortama girebilir ve burada farklı bir insan ile tanışabilirsin. Güzel ve yeni etkilere açık olacağın bir gündesin.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Bugün banka işlerini halletmek önceliğin olmalı. Faturaları ödemek veya harcamalarını planlamak, ileride maddi konularda büyük sıkıntılara girmeni engelleyebilir. Bugünü harcamaları kontrol etme günü ilan etmelisin.

Bugün pozitif bir enerjin olacak. Bu güzel enerjiyi sağlığını daha iyi bir hale getirmek için harcayabilirsin. Yediğin yemeklere dikkat etmek ve sağlıklı beslenmek bu güzel enerjinin kalıcı olmasını sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin bir kişiye destek olmak isteyebilirsin. Maddi veya manevi olarak sıkıntıda olan birisine yardım etmen kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bu kişi ile güzel vakitler geçirmek ve ona öncelik vermek ihtiyacın olan bir yakınlık kurmanı sağlayabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an yapmakta olduğunuz şeyden emin misiniz? Bazen aynı hareketleri neden olduğunu anlamadan sürekli tekrar eden bir robotmuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Ta ki, bugüne kadar. Mevcut gezegen yerleşimiyle ilgili en ilginç özellik de bu: artık geçerliliğini yitiren her şeyi uçurumun kenarına sürüklüyor. Bugün bazı değişiklikler yapın!

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddiacı tavırlarınla düşüncelerinden taviz vermeyeceğin bir gün. Bugün organizasyon çalışmalarıyla başarını daha da güçlendirmek istiyorsun. Arkadaşların arasında ilginç fikirlerinle ön plana çıkacaksın. Fakat çevrene temkinli davranıyor, kendini olaylara hemen teslim etmek istemeyebilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızın dışında hareket etmeniz gerektiğinde isteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Aile içinde çözülmesi gereken konularda sizin fikirleriniz belirleyici olabilir. Yaşam alanlarınız ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyorsa rahatlamanızın önündeki engeller de kalkacaktır, sadece bunun farkında olun.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski ilişkinizi yeniden canlandırmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal olarak hazır hissetmediğiniz hiçbir şeyi yapmaya kendinizi zorlamamalısınız.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrendeki birinden sana karşı bir soğukluk hissedebilirsin durduk yere. Bu durumu ciddiye almamanda fayda var bugün. Bu soğukluk büyük ihtimalle o insanın genel durumuyla alakalı olabilir, seninle alakalı olduğun çıkarımına hemen varmamalısın. Anlaşmazlıklar kendiliğinden çözülebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapmak için bir zaman vardır ve sonra savaş silahlarını asarak bir ağacın gölgesi altında serin bir esintinin tadını çıkarmak için de bir zaman vardır. Bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden kendi isteklerinizi yapma zamanı. Şimdi, kimse sizden sizi tüketen çabalara girmenizi istemiyor, bunun yerine yanlış anlaşılma korkusu olmadan kendinizi ifade etmekte sorun yok. Birinin size bir özür borcu varsa kalbinizin iyiliğinden dolayı şimdilik bunu akışına bırakmayı seçebilirsiniz ancak yine de canınızı sıkıyorsa, bunun hakkında konuşmalısınız. Dualarınız cevaplanıyor, bu yüzden herkese sevgi dolu enerjiler gönderin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Asabi yapınız yanlış kararlar almanıza neden oluyor ve neredeyse tanıştığınız herkesle tartışmanıza yol açıyor. Bu baskılara, hiç değilse bu huzursuz dönem geçene dek dayanmaya çalışın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, ortaklıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukukla ilgili şans sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>