Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İnsanlardan Yorulduğunu Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 90%

Başkalarının ve kalbinizin söylediği şeyler, bazı iddialı projelere katılmanızı engelleyebilir. Bu projeler, işle ilgili veya bir grupla bağlantılı ya da tamamen kendi projeleriniz olabilir. Her halukarda, bunları ilginç, zorlayıcı ve kişisel olarak tatmin edici bulacaksınız. İlerleme ve kendinizi ifade etme konusunda yeni fırsatlar sizin için açılıyor olabilir ve şu an ilerlemek en iyisi. Aksi halde sizi geçebilirler.

Bugün evinizde olun ve yapılması gereken işleri yapın. Liste yapın ve ona sadık kalın. Bugün görevde kalmanıza yardımcı olacak güçlü bir odaklanma hissinin olduğunu fark edebilirsiniz. Oyunun adı verimlilik bu yüzden işinizde duygularınızı stabil tutabildiğiniz zaman (bugün olması gerektiği gibi) bir ilerleme yaşamanız muhtemeldir.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Düşüncelerinin duygusal bir ağırlığı olabilir ve bun seni olayların gerçek yüzünü görmekten alıkoyabilir. Hislerini eğitmek ve yatıştırmak için elinden geleni yap ki rasyonelliğin su yüzüne çıkabilsin. Duygularını, olaydan bağımsız bir şekilde onurlandırmalısın elbette. Sadece hislerine dayanarak, gözü kapalı şekilde kararlar almamalısın. Meseleler üzerine bilinçlice düşün.Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızdaki kişilere ve karşınıza gelen olaylara daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Korkularınızı kendinize çekebileceğiniz için, enerjinizi hangi yöne harcadığınıza dikkat edin. Yaşamınızda değişmeniz gereken bir yönünüzü, tavrınızı keşfedebilirsiniz. Borçlar, ödemeler ve yatırımlardan elde edilen kazançlar gündeminizde olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Felsefi ve mistik konulara olan ilgin bu gün itibari ile artmaya başlayabilir. İlginin artmasına tesadüfen tanıştığın biri sebep olabilir. Akşam onula bu konuyu mesaj üzerinden konuşabilirsin. Çevrendeki insanların seni bunalttığını hissedebilirsin. Kendince bir dizi önlemler alıyorsun. Bu önlemler sayesinde üzerindeki ağırlık kalkabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzla işiniz arasında bir köprü kurmalısınız. Sevdiğiniz işimi yapıyorsunuz ya da sevdiğiniz bir işe mi geçmek istiyorsunuz. Bugün bu konuyu bir açıklığa kavuşturmalısınız. İş hayatınızda anlaşmakta zorlandığınız ya da sizin egonuza zarar veren şeylerden uzak durmak isterken hayatınızı değiştirme yoluna gitmeniz doğru olmayabilir. Bazı savaşlar mücadele vererek kazanılır. Hukuksal mücadeleleriniz varsa bugün gündeminizde olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konularda karşı dikkatli olmanızda fayda var. Aileye ait konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas durumlar ortaya çıkabilir. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte keyif alacağınız yerlerde bulunmak size iyi gelecektir.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak bir takım aksaklıklar başınıza gelmiş olsa da taşlar yerine oturabilir. Bu şekilde çok daha profesyonel çalışmalar sağlayabileceksiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer biraz daha fazla ilgi görmek istiyorsanız bunu talep etmekten vazgeçmelisiniz. Daha gizemli davranmaya başlayın. Böylelikle istediğiniz ilgiyi üzerinize çekmiş olacaksınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz.Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatın derin yönleriyle ilgili olacağınız bir gün.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok çalışıyorsunuz ve biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Patronunuz ile izin günleriniz hakkında konuşun. Stresli hissediyorsanız uykunuzu düzene koymakta fayda var.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 13' 49" R
Ay
Aslan
00° 55' 30" R
Merkür
Koç
27° 22' 40"
Venüs
Boğa
17° 17' 03"
Mars
Koç
09° 52' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 03' 50"
Satürn
Balık
17° 38' 26"
Uranüs
Boğa
23° 06' 40"
Neptün
Balık
29° 16' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 37"
Chiron
Koç
21° 22' 43"
Lilith
Başak
24° 48' 16"
True Node
Koç
14° 55' 21"
Son Güncelleme : 13/05/2024 15:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>