Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yarım Bıraktığın Konuları Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün sizin için harika bir gün olabilir. Şu andaki gezegensel uyum, geleceğe doğru ilerlememize yardımcı olan belirleyici eylemlerin bir göstergesidir, siz de gelecekteki günler veya yılların dönüşümü için zincirde bir halka olabilirsiniz. Bu, bazı yaratıcı düşünceleriniz varsa kariyerinizi gerçekten sarsabilir, aynı zamanda aşk hayatınızı da!

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Lider rolü üstlenmek zor olmayacak! Geri planda kalmak her ne kadar senin doğan olsa da, günün enerjisi özgüvenine büyük bir patlama yaşatacak. Liderlik konusundaki güvensizliklerine rağmen, harikulade yeteneklerin ve yetilerin bir grubu yönetmene imkan sağlıyor olacak. İçinde bulunacağın durum için bir başkasının öne çıkmasını bekleme. İpleri eline alma konusunda gönüllü sen ol.Bugün kendinizden ziyade başka insanlara odaklanın. Elbette bu, ilgiyi onların üzerine çekip sizin fırsattan istifade yükselmeniz ve daha sonra tüm ilgiyi yine üzerinizde toplamanız anlamına gelmiyor. Sadece ilgi çekmemeye çalışın ki biri sizi kafası şişene kadar dinleyebilsin. Birinin ilgisini, onun söyleyeceklerini duymak istediğiniz için çekin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici, işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gündüz saatlerinde daha önce farkında olmadığınız durumları, niyetleri fark edebilirsiniz. Dedikodu ve gıybetten kaçının. İnsanlar üzerine kafa yormak kendi enerjinizi düşürebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını aldığını hissetmen, seni huzurlu yapıyor. Kardeşi olan bir Akrep burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni de mutlu edecek. Yarım bıraktığın işleri tamamlamak için bugün fazlaca mesai harcayabilirsin. Yarına birbırakmak istemeyeceksin. Ailenden uzakta yaşayan bir Akrep burcuysan, sürpriz bir ziyaret için hazırlıklara başlayabilirsin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim hayatına başlamak isteyebilirsiniz. Alacağınız online eğitim ile yeni bir alan da bilgi sahibi olabilir ve ve bunu hayatınızı büyütüp genişletmek için kullanabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Derin paylaşımlar içinde olmak isteyebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendini üstlerinize karşı iyi ifade ederek çekinmeden kariyer planınızı açabileceksiniz. Dengeli olmanın önemini hep hatırlayın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar olayları yalnızca kendi açılarından anlattığı için, bazı kişiler sizi kötü tanıyor olabilir. Sizi dinlemeleri halinde yanıldıklarını fark eden bazı insanlar olacaktır. Yakın zamanda dinlendirici bir mola içerisinde olabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada düşüneceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendinizi çok doğal ve rahat hissediyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve ortaya başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Pozitif enerjilerle dolu olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara neşe saçacaksınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sosyal ortamları tercih edeceksiniz. Hırslı ve başarılı kişilerle görüşmek sizde önemli motivasyon aracı oluyor. Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>