Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle aranızda bazı sorunlar gelişiyor fakat buna aşırı üzülüyorsunuz. Kendini aşırı sorumlu saymanıza gerek yoktur, suçu biraz da karşınızdakinde tasavvur edin.

İşiniz iyi giderken de varolan ama farkına varmadığınız ayrıntılardaki kusurun farkına, işinizin iyi gitmediği bugünlerde varıyorsunuz. Bu bir imkandır. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü ve ufuklu olacağınız işler üzerine yoğunlaşın.

Harcamada planlamaya en çok gereksinme duyacağınız zamandır. Gelirinizin yükselişe geçeği zaman çok uzak değil. Bugün önemli olan, ilerde size çok gerekli olacak olan bilgi altyapısını geliştirebilmenizdir.

Yorucu faaliyetlerden uzak durun. Hafif yemekleri tercih edin. Günlerinizin heyecansız geçmesinde bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, bu günler içinde alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:52-14:47 aralığında Ay, günün başlamasıyla birlikte boşluğa giriyor. 14:47 itibariyle Ay, İkizler burcuna geçiyor. Ekonomik koşullarınızın öne çıkacağı bir günde olabilirsiniz. Fazla harcama yapmaya açık bir gündesiniz bir anlık kararla büyük borçların altına girmeyin. Ay-Kiron arasındaki pozitif görünüm sebebiyle iç dünyanızda yaşadığınız sorunları büyütmek yerine artık kendi kendinize şifa olmanız gerektiğini göreceksiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin yanıltmadığını anlayacaksın!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Toplu kalabalıklarda pratik zekân ve mantığınla ile sıyrılacaksın. Öte yandan üstünden çok durmadığın bazı detaylarla uğraşman gerekebilir. Yaşam alanını ya da ortak bir alanı paylaştığın insanlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsin. İlişkin, yeni sonlandırdıysan ortak arkadaşlarından alacağın duyumlar seni epey öfkelendirse de sezgilerinin seni yanıltmadığını görmek kendini güçlü hissetmeni sağlayacak. Son zamanlarda evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, eşinle aynı dili konuşamadığını fark edebilirsin. Gün içerisinde aile bireylerine karşı inatçı bir tavır sergileyebilirsin. Kırıcı olmamak adına inadını sürdürmemende fayda var.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde yer edinebilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber olmak size iyi gelirken, güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ya da karşılıklı konular içinde hassasiyet olabilir. Bugün düşüncelerinizi iyi yönlendirmeli, endişelerden uzak kalabilmelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı düzene sokmak için çaba gösterebilirsiniz. İnsan ilişkilerinizi iyi tutmalı, önce aile sonra sevdikleriniz ve diğerleri ile de ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün finansal konularda sıkıtılar yaşayabilir ve çözümsüz kalabilirsin. Bunun için güvendiğin bir insandan yardım alabilirsin. Başkalarından yardım alırken onlara ait olan kaynakları çok fazla sahiplenmemende yarar var. Akşamüzeri ilişkide olduğun kişiler ile ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsin. Çözüm süreçlerinde sözlerine dikkat etmelisin.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi nasıl hissettiğinizi tam olarak ifade etmek, size yorucu gelebilir. Ama bundan kaçınmayın, önemini göz ardı etmeyin. Doktor randevunuz varsa, hiçbir detayı atlamadan her şeyi doktorunuzla paylaşın.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati size bol iletişimli bir gün yaşatır. Derin konular yerine çok düşünmeden gelişen akıcı olayların içinde bulursunuz kendinizi. Ortak paylaşımlarınızın gündemi önem kazanır. Para hesabı yapmak, bankalarla görüşmek, krediye başvurmak için son derece hızlı olabilirsiniz. Gereksiz insanları devre dışı bırakarak kalıcı çözümler elde edeceğiniz bir gün.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 33" R
Ay
Aslan
18° 32' 06" R
Merkür
Koç
29° 03' 36"
Venüs
Boğa
19° 02' 34"
Mars
Koç
10° 58' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 04"
Satürn
Balık
17° 44' 34"
Uranüs
Boğa
23° 11' 39"
Neptün
Balık
29° 18' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 09"
Lilith
Başak
24° 57' 46"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>