Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin ediyordunuz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler verebiliyorsunuz. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz.

Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız. Gönlünüzdeki sisi, ışıl ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok ortak yanlarınızın olduğu birini fark edeceksiniz. Bu durum, bugüne kadar birbirinize uzak kalışınızdaki sübjektif koşullanmaları su yüzüne çıkartacak. Akraba ilişkilerinizde geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere biraz kuraldışı bakışınız, aile içi bazı dayanışmaların dışında kalmanıza yol açıyor.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün suratlarınız asılmıyor aksine hep gülüyorsunuz. Hayalinizi, umut ettiğiniz şeyi elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz pozitif haberleri alabilirsiniz. Bugün tek yapmanız gereken harekete geçmek. Gerisi için sadece beklemelisiniz. Bu güzel günde siz de enerjiksiniz. Kardeşleriniz, yakınlarınız ile planlar yapabilirsiniz. Sinema, tiyatro gibi uzun zamandır vakit bulamadığınız etkinliklere katılabilirsiniz. İnsanlarla iletişiminiz kuvvetli, sizi bir an yalnız bırakmayacaklardır. Sadece akşama yaklaşırken Plüton ve Mars'ın açısını çalıştıran Oğlak'taki Ay, ani bir öfke patlaması yaşamanıza sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü değişiklikler yapıyorsun!Kararsızlığının zirve yaptığı bir gün? Bugün yaptığın konuşmalarda tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin. Gün içerisinde aldığın kararlar geçici olabilir. Bugün kendini olduğundan daha çok romantik, duygusal, hafif gözleri sulu sulu olurken bulabilirsin. Eline neye atsan bir hatırası var ancak bir cumartesi günü için kendini eve adaman ne kadar doğru bilinmez, biraz dış dünyaya dönmeye ne dersin? Yarın için kendine alışveriş yapmak isterken, bütçeni aşabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızda köklü değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Bilmediğin bazı gerçekleri öğrenmek günün senin için enteresan kılabilir. Özellikle sosyal medyadan yakın çevrenden birine ait yeni bilgiler edinebilirsin. İnsanlar özel hayatlarına bu kadar müdahale eden insanlara inanamıyorsun.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızla ilgili yapmanız gereken eksiklikleri tamamlamanız gerekebilir. Almanız gereken kısa bir eğitim geleceğinize büyük bir yatırım olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, bazı görüşmeler ve alışverişlere işaret etmekte. Verilen sözler tam yerine gelmeyebilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ile yapılacak etkinlikler bugün size iyi hissettirebileceği gibi yarın da olumlu yönlerini göreceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü inançlarınıza göre dualar, ritüeller veya sadece yalnız kalıp dinlenerek, sessizliğin içindeki huzuru bularak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde yoğun bağlılık ve bir arada olma isteğinin hakim olduğu bugün, 18.00'dan sonra eşinizle daha kolay iletişim kurabilir, sözlerinizin daha etkili olduğunu görebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirip size uygun olmayanları ayıklayabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinde iyi gözlem yapıp, tedbirli davranmakta fayda var.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim nedeniyle kendi kabuğunuza çekilmenizi ve etliye sütlüye karışmamanızı öneriyoruz. Zira kriz ortamlarına dahil olursanız sonunda kabak sizin başınıza patlayabilir. Bu süreçle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konuları ön planda tutacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Çok da gerekli olmadığını düşündüğünüz şeyler için yapıp durduğunuz harcamaları kısmak ve hiç gerekli olmadığına kanaat getirdiğiniz lüks tüketimlerinizden vazgeçmek gibi kararlar verebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 55' 23" R
Ay
Başak
04° 52' 35"
Merkür
Boğa
00° 44' 48"
Venüs
Boğa
20° 43' 09"
Mars
Koç
12° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 50' 16"
Uranüs
Boğa
23° 16' 24"
Neptün
Balık
29° 20' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 20"
Lilith
Başak
25° 06' 50"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>