Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Enerjiksin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Sevgiliniz için rahatlatmanız gerekebilir. Günün enerjisi, sevgilinizin üzerinde biraz stres olmasına neden olabilir. İhtiyaçlarına karşı ekstra duyarlı olmak isteyeceksiniz. Günün sonunda, güzel bir akşam yemeği hazırlayın ve evde rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Onu ne kadar umursadığınızı bildiğinden emin olun. Güzel bir sırt masajı yapıp onu dinlemek iyi olacak.

Bugün hem içeriden hem de dışarıdan bir anlaşmazlık ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Hayallerinizde kaybolmaktan genellikle çok mutlu oluyorsunuz, çünkü etrafınızdaki dünyada neler olup bittiğine odaklanmıyorsunuz. Bugün, bir alarmla uyandırılacak,veya mali kaygılarınızı tarafından uyarılacaksınız. Panik yapmak işe yaramaz ve çok iyi biliyorsunuz ki kaçmak sadece durumu daha da kötüleştirir.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Pratik bir insansın ve her şeyi baştan sonra soruşturmayı seviyorsun. Ama bugün mantıki yönünün uçları yaşamasına izin verme. Sezgisel ve hayalperest hissetmen mümkün. Fikirler aklında dolaşıyor ve bir su gibi akıyor olabilirler. Eğer onları çok sıkı tutmaya çalışırsan, pratik kullanımları açısından onları sorgularsan, bu rüyalar yitip gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Fakat bu bilinç akışından faydalanırsan, kullanışlı bir şey ortaya çıkabilir.Zihniniz bugün oldukça keskin olacak, bu yüzden yüksek olasılıkla ağzınızdan çıkan her sözden emin olacaksınız. Olduğunuz kişiyle ve inandıklarınızla gurur duyun. Bu özgüven attığınız her adımda yanınızda olacak. İşleri kendi lehinize çevirmek için keskin zihin gücünüzden faydalanın. Böylesi bir fırsatı pasif davranarak harcamanız yazık olur. Durumun kontrolünü elinize alın ve başı çekmekten çekinmeyin, tam gaz ileri!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgisel açıdan kuvvetli anlar yaşayabilirsin. Her zaman bir miktar psişik bir yapıya sahip oldun fakat bazı zamanlar zihnin çok gürültülü oldu! Bugün kendine özel zaman ayırmak isteyebilirsin. Meditasyon yapmak, dua etmek veya günlük yazmak iyi gelecektir. Yaşamını farklı yollardan idame ettirmek için sezgisel olarak bilgiler edinebilirsin. Enerjiler seni daha iyi bir yere taşımak istiyor; o halde bırak sana yardım etsinler.

20 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Mars ile oluşturduğu uyumsuz kontak nedeniyle seyahatlerinizde bugün dikkatli olmalısınız. Agresif hareketleriniz sizi tehlikeye atabilir. Spor yaparken de kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra Ay-Venüs pozitif açısı sayesinde tutkulu ve çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Partnerinizle aranızdaki çekim harika olacaktır. Ay-Satürn karşıtlığı nedeniyle ise eğitim konularınızda işleriniz uzayabilir.

20 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiksin! Bugün Venüs, Satürn 90'lığı gerçekleşiyor. İkilemde kalmana neden olacak konular karşına çıkabilir. Üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Sonunda birçok şey düzene girdi. Artık, daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfedebilirsin. Buna enerjin var. Eğer, yeteri kadar arınmış hissetmiyorsan, biraz zaman geçtikten sonra etkisini göreceksin.

20 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekilerin söylediklerini bugün çok fazla ciddiye almayın. Herkes kendine göre bir fikir ve bir eleştiriye zaten sahiptir. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olamaz. Bu yüzden size dayatılan düşüncelerde mantıklı açıklamalar yapın ve sadece sabırlı olun.

20 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

20 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel planda alacağınız olumlu kararlar hayatınızı etkiler nitelikte olabilir. İşinizde olumlu bir tutumda devam etmeniz herkesle aranızdaki bağı güçlendirebilir.

20 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Bilgelik peşinde olabilirsiniz.

20 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkasının kibirinin sizi etkilemesine izin vermeyin; bu hiçbir şeye yardımcı olmaz. Sinirleneceksiniz, ama olumsuz tepki vermek yerine, mizah anlayışınızı kullanın.

20 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün spiritüel çalışmalara, enerji eğitimlerine katılabilir ya da yüksek konsantrasyon gerektiren konulara odaklanabilirsiniz.İç sesinizin enerjisini kullanmak için harika bir gün. Böylece öfkeden arınabilir, meditatif konularla huzur bulabilirsiniz. Diğer yandan gizli kalmış bir konuya ışık tutmak mümkün.

20 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

20 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu kalbinizin kırıldığı veya yaralandığınız bazı konular var. Bu konular gün boyu sizi üzüp gündeminizi meşgul edebilirler. Kendinize zaman ayırırken gam keder bağlamak yerine, bu duygularınızı nasıl değiştirebileceğinize odaklanmalısınız. Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize zaman ayırın, size çok iyi gelecektir.

20 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkilemde kalmana neden olacak konular karşına çıkabilir. Üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun.

20 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 50" R
Ay
Akrep
07° 11' 37" R
Merkür
Koç
16° 03' 09"
Venüs
Koç
23° 31' 43"
Mars
Balık
25° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 45"
Lilith
Başak
22° 39' 55"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>