Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişime Açıksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, daha önce başına gelen olayları tekrar tekrar düşünebilirsin. Nelerin yanlış gittiğini, nerede hata yaptığını… Ancak kendine nazik olmalı ve ilişkilerde bir hata varsa iki tarafın da buna dahil olduğunu hatırlamalısın.

Sabırlı ve sakin davranışlarınızilişkilerinizde saygı uyandırıyor. Beklentileriniz uzun vadeli. Kısa vadeye yaydığınız birtakım planlarınızda geri adımlar söz konusu.

Maddi konularda sana gün gibi açık gelen tehlikeler, etrafındaki insanlara öyle gelmeyebilir. Kendi parana odaklanmalı ve başkalarının kararlarına saygı duymalısın bugün. Maddi konulardaki fikirlerini kendine saklaman gerekecek bugün.

Kendini disipline sokmak ve daha fazla spor yapmak konularında zorlanıyorsan bugün adım atman gerekebilir. Yeni ve daha güzel bir egzersiz programı ile tembellikten uzak bir gün geçirebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ufak tefek değişimler için kendine fırsat tanımalısın. Küçük bir sıkıntıda her şeyi yıkıp baştan yapmak yerine, esnek kalmak ve her türlü olaya fırsat tanımak bugün seni rahatlatmaya yetecek. Kendine karşı nazik olmalısın bugün.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün güne ziyaretçilerle başlayacaksınız. Özellikle uzun süredir görüşmediğiniz bazı misafirleri ağırlamak sizi hem mutlu edecek hem de zorlanmanıza neden olacak. Bu durumun keyfini çıkartacak yönlerini keşfetmek için elinizden geleni yapmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişime fazlasıyla açıksın. Hayatındaki tüm sorunları halletmek isteyebilir, görüşüp konuşmadığın arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkarken, yükselişinden rahatsız olanlar olabilir. Heyecana kapılıp taktiklerini, planlarını insanlarla paylaşmaman gerekiyor.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para harcamakla ilgili tereddütlerinizi bugünlük kenara koyabilirsiniz. Bu da size yüklü bir harcama trafiği olarak geri dönebilir. İyi ve rahatlamış bir hafta yaşamak istiyorsanız sınırlarınızı bilmenizde fayda var.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birçok konuda yaratıcılığınızı kullanarak öne çıkabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşkta başlangıçlar olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Ancak gün içinde planlarınızı hayata geçirmekte güçlük yaşamanız söz konusu olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kemerlerini bağla ve bir an önce yapılması gerekenleri yap. Mesela verdiğin sözleri onurlandır. Hayatında aynı anda çok fazla şey oluyor. Bir karar verme ihtiyacı duyabilirsin. Bunu yaparken eğlenceli bir yaklaşım izle.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarını bir şeylere ikna etmekte sıkıntı yaşaman olası. Başkalarının fikrini değiştirmeye çalışmak yerine biraz daha bir şeyleri kendi haline bırakmayı öğrenmen gerekebilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durabilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir süredir geçirdiğiniz en heyecanlı zaman olabilir. Normalde duygularınızı kendinize saklasanız bile, şimdi coşku seviyeniz sizi birçok şeyi paylaşmaya itecek. İnsanlar sizi dinlemeye meyilli olacak, bu nedenle paylaşacak bir öneriniz veya mesajınız varsa, çekinmenize hiç gerek yok.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. İlginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyorsunuz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha sağlıklı bir hayat için yeni bir program geliştirebilir ve kısa sürede sonuçlarını fark edebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, ihtiyatlı hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>