Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özel Anlar Biriktiriyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmanız sizin açınızdan çok daha iyi olmaya başlayacak.

Mesleki olarak daha oturaklı ve olgun düşüncelere sahipsiniz. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin beğenisini fazlasıyla kazanacaksınız.

Maddi zorlukları gözünüzde büyütmekten kaçınmalısınız. Dengelerin zorlayıcı olmamasını sağlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal anlamda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bu süreçten doğru anlamda yararlanmaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünve kariyer açısından olumlu bir gün olabilir. Takdir edilen ve güvenilen biri olarak ön plana çıkabilirsiniz. Duygusal olarak da daha güçlü bir süreç içinde olabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenize karşı düşündüklerinizi, hissettiklerinizi paylaşma konusunda çekingen davranmayacaksınız. Ailenizle kuracağınız şeffaf iletişim, aranızdaki sevgi bağını güçlendirecektir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysanız, ilişkinizle ilgili özel anılar biriktirebilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız bazı harcamalar, yakınlarınız tarafından uyarılmanıza neden olabilir. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konuların ortaya çıkışı eskiden sizi yıpratıyor olsa da bununla ilgili durumu artık değiştiriyorsunuz. İlişkilerinizi, kazancınızı ve hayatınızı düzene koymakla ilgili kaygılarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Kime iki kere güveneceğinizi anlamak adına biraz kenara çekilmenizde fayda var.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya gayret etmelisiniz. Yakın çevreniz kardeşler ya da komşularla ilgili konular da sizi meşgul edebilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan verimli bir dönem olsa da aşk ilişkilerinde kendinizi ifade etmekten çekinebilir, net adımlar atamayabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne kadar görmezden geldiğin engeller bir şekilde karşına çıkabilir. Bu engellerin genel olarak gününü kötü etkilememesi için çözüme odaklanmak iyi olacak. Gerekirse arkadaşlarından yardım istemek sana fayda sağlayabilir.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bu ilişkileriniz için güzel bir gün olabilir. Bugün özel biriyle veya kendi ilişki ihtiyaçlarınızla yeni bir anlayış düzeyine ulaşabilirsiniz. Sabah biraz gergin olsa da gün ilerledikçe hayal kırıklıklarından kurtulmanın yollarını hızla bulursunuz. Affetmek, unutmak veya bir tümseği aşmak için iyi bir zaman. Aynı zamanda gün sevinciniz olumlu bir ilgi çekiyor. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda kendinize güveniyorsunuz ve insanlar iletişimlerinizi niyetinizi iyi anlayarak alıyor. Yakın bir ilişkide dostluk ve kabul ruhu ön plandadır.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Işlerin umduğun gibi sonuçlanmazsa lütfen üzülme. Bu durumdaki olumlu yönleri görmeye çalış. Geçmişte yapılan hatalarını lütfen unutma. Para konusunda endişe duyuyorsan eğer başkalarından yap yardımı kabul edebilirsin. Ayrıca belirsiz bir kazanca sahipsen veya serbest bir mesleğin var ise de dualar ve ritüellerle rızkını çoğaltabilirsin. Mutlu olmak istiyorsan tarafsız kararlar ver bugün.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzur ve güven içinde geçecek bir gün! Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Arkadaşlarınız arasında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler alabilirsiniz. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılamaya çalışın

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>