Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İkna Kabiliyetin Yüksek Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile arandaki durumu konuşma şansı yakalayabilirsin bugün. Eğer hayatında kimse yoksa yeni etkilerin hayatına girmesi olası. Aşk konusunda şanslı olacağın bir gündesin. Bu enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

Eğer son birkaç gündür kendinizi fazlasıyla dağıtmış iseniz öğleden sonra saatlerinde yeniden çeki düzen verebilir, günlük sorumluluklarınıza geri dönebilirsiniz. Yapılmak istenen değişiklerin sizi rahatsız etmesi ve ruhsal açıdan bir süre olumsuz sürece sokması mümkün.

İş ve arkadaşlığı karıştırmamalısın bugün. Dostlarının maddi konularda senin fikirlerini destekleyeceklerini düşünmemeli ve daha sağlam adımlar atarak işine profesyonelce yaklaşmak isteyenleri dahil etmelisin.

Rüyalarını bir kenara yazmak ve bunları sonradan kontrol etmek sana daha iyi gelebilir. Vücudunun vermek istediği sinyalleri daha kolay algılayabilirsin böylece. Zihnini dinlendirmek ve bilinç altını yoklamak için rüyalara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine dikkat etmek ve dış görünüşüne özen göstermek isteyebilirsin bugün. Bakım yapmak ve daha şık olmak enerjini daha da arttıracak. Aynada gördüğün kişiyi daha fazla benimseyeceksin bugün.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün etrafınızdaki insanlarla ekstra bağlantıda hissedeceksiniz. Dışarı çıkın ve sevdiklerinizle iyi vakit geçirin. İnsanlarla hepimizin bir bütünün parçası olduğumuzu kabul ettiklerinde gelen birliği deneyimleyeceksiniz. Bu, bugün özünüzde yüksek sesle ve net bir şekilde yankılanacak ve size söylenen olumlu veya olumsuz her şey hakkında ekstra duyarlı ve duygusal olmanıza neden olacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar ile baş etme yöntemin ikna kabiliyetinin yüksek olmasına dayanıyor. İkili ilişkilerde kendinden emin tavırların yakınındaki kişilerin ilgisini oldukça çekebilir. Senden yaşça büyük bir akrabandan güzel tavsiyeler almak eğitim konusunda sana yeni fikirler verebilir. Akademik kariyer yapmak isteyen bir Akrep burcuysan, bazı akademik eserler sipariş edebilirsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlenmek, hayatınıza ve ailenize birini dahil etmekle ilgili konularda düşünceli olabilirsiniz. Bunu tek başınıza taşımak yerine ailenizle ve partnerinizle kaygılarınızı paylaşmalısınız. Aşmak üzere çaba gösterdiğiniz her şeyin size olumlu bir dönüşü olacaktır.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi toparlamaya özen göstermelisiniz. Çift durumlar endişe yaratabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda bugün çok başarılı olabilir, her işinize tam zamanında yetişebilirsiniz. Günün planı sezgilerinizle uyumlu bir şekilde gidebilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin bir kafa ile düşününce bazı şeyleri nasıl daha iyi halledebileceğini fark edebilirsin. Kendini acele ettirmemen bu konuda iyi olabilir. Eğerkonularında bir şeyleri sonuca vardırmak istiyorsan biraz kendini geri çekip gözlem yapabilirsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınıza yardım etmek zamanın daha hızlı geçmesini sağlayabilir. Çok iyi tanımadığınız biri sizden yardım isteyebilir ve siz onların engellerini aşmalarına veya yapılacaklar listelerini tamamlamalarına yardımcı olmak için birlikte çalışırken, birlikte konuşabilir ve birlikte gülebilirsiniz. Sıradan şeyler yaparken bile bu eğlenceli atmosferi yaratmak, hem moralinizi yükseltecek hem de saatlerin birbiri ardına akıp gitmesini sağlayacak. Sizin için aile gibi olan arkadaşlar,yükünü hafifletebilir. Bir süredir çekildiğiniz inzivadan sonra hayatın insanlarla daha güzel olduğunu fark ediyorsunuz.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurmak size iyi gelecek. Ortak çalışmalar içindesiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, okültizm, sağlık konularıyla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, tatilden dolayı harcamalarınız artabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında ise güçlü kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda heyecanlar geride kalmış. Duygularınız ve ilişkiniz hakkında kendinizi durmadan sorgulamanız mutsuz olmanıza yol açıyor. Bugün birlikte çalıştığınız insanların arasında çıkabilecek tartışma sizin de etkilenmenize yol açabilir. Sakın bu konuya dahil olmayın, boşu boşuna canınız sıkılır. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeye çalışın. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 10" R
Ay
Aslan
10° 38' 59" R
Merkür
Koç
28° 17' 19"
Venüs
Boğa
18° 14' 54"
Mars
Koç
10° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 49"
Uranüs
Boğa
23° 09' 24"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 09"
Lilith
Başak
24° 53' 28"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>