Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle keyifli bir yemek yemek sana çok iyi gelebilir. Bunun için hazırlıkları sen yapabilir, tekliflerle ona sen gidebilirsin. Sevdiğin kişiye verdiğin değeri daha net gösterebileceksin bugün.

Eğer becerebilirseniz, bugünlerde izin yapmanızın tam zamanı. Kendinizi toplamanız gerekiyor. Gecikmiş bir haberiniz yakında size ulaşacak. İşlerinizi geliştirecek olan bu haberle bira da olsa neşeleneceksiniz.

Maddi konularda daha planlı ve dikkatli davranabilirsin bugün. Neye ne kadar para harcayacağını bilmek ve ona göre davranmak içini rahatlatabilir. Fazladan masraf çıkarmamak seni ekstra memnun edecek.

Eğer kaygıların yoğunlaştığını düşünüyorsan bugün bunlarla başa çıkabilmek adına daha fazla şey yapabilirsin. Stresten arınmak için neler yapabileceğini bilmek, önünü görmek iyi bir başlangıç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime özen göstereceğin ve bunun da karşılığını alacağın bir gün olacak. Tabii ki de her şeyi alttan alıp kendinden ödün vermemelisin. Ama çözüm odaklı davrandığın her konuda güzel gelişmeler görmen olası.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hem kendinizi hem de diğer insanları başarılı olmak için gerekenlere sahip olduğunuza ikna etmek için çok çalışmanız gerekecek. Başkaları size tamamen inanmayabilir ama buna kendiniz inanmalısınız ya da en azından inanıyormuş gibi davranmalısınız.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikleri çok gerekmedikçe hayatına dâhil etmesen de bugünlerde bu kuralı biraz değiştirmiş olabilirsin. Düşündüğün, fikir ürettiğin konularda, kendine güvenerek adım atman, güzel sonuçları da beraberinde getirecek. Boşanma arifesinde olan bir Akrep burcuysan, sürecin uzaması, seni biraz gerginleştirebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz bir program yapabilirsiniz. Hem hasret gidermek hem de aklınızdaki düşünceler için fikir alışverişinde bulunmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapma isteğinize karşılık bulmak, girişimlerinize de yön verebilir. Trafikte ve toplu taşıma araçlarında öfkenize kapılmamaya dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi büyük ölçüde oluşturabilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak için uğraşmanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde çaba sarf ederek daha fazla ilerlemek isteğiniz artabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlık yönünüz güçlü olsa da en değerli şeyin kendiniz olduğunu bilin. Aksi taktirde sevdiklerinize ve yardım eli uzattığınız kişilere de faydanız olmaz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maceraperest ruhunuz dışarı çıkıp dünyayı görmek için can atıyor. Her zamankinden daha cesur hissediyorsunuz ve bağımsız, vahşi tarafınız tehlikeye atılmaktan korkmuyor. Normal şartlar altında muhtemelen yanınızda başka biri olmadan evden uzaklaşmak istemezsiniz ancak bugün gibi bir günde kendinizden ve bir çift yürüyüş ayakkabısından başka bir şeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Ne yapmak istediğiniz ve onu nasıl yapmak istediğiniz konusunda biraz bencil olmaktan çekinmeyin. Bir numaralı önceliğiniz iyi vakit geçirmek. Diğerleri isterse peşinize takılabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha evcimen tarafınızla iletişime geçiyorsunuz.Amaç, huzur, rahatlık ve daha güçlü bir benlik duygusu bulmaktır. Yine de, sizin için anlamlı ve destekleyici olan biriyle özel bağlantıların keyfini çıkarabilirsiniz.İşbirliği çok üretken sonuçlar yaratabilir ve kendinizi en iyi şekilde gösterme fırsatınız olabilir. En yakın ilişkilerinizde daha yakın bir enerjiyle ilerliyor ve karşılığını alıyorsunuz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Bugün riskler konusunda dikkatli olmalı ve kendinize her konuda güvenmelisiniz. Bireysellikten zarar görebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün baş ağrısı, migren ataklarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca partner ya da ortakla beraber hareket edebilir, seyahat kararı alabilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>