Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İş Birliği Yapıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartıya kaçmamaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanın tam zamanı. Süreci doğru yönetebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Eskinin yükünü atmalısınız. Bundan fayda göremediğinizi kabul edin ve hayatınıza yeni mutluluk kaynakları dahil edin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, zihinsel olarak oldukça etkili ve yaratıcı olabilirsiniz. İletişim becerileriniz ön planda olacak ve diğer insanlarla etkileşiminizde başarılı olacaksınız. Ancak, duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz, bu nedenle kendinize dikkat etmenizde fayda var. İlişkilerinizde daha anlayışlı olmaya çalışın ve anlaşmazlıkları çözmek için içgüdülerinize güvenin. Bugün, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz üşengeç olsan da vaktini boş boş oturarak geçirmek istemeyeceksin. Çevrenlebirliği yapabilir, yaşam standardını artıracak kadar para kazanabilirsin. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, bugün gelecek aşk itirafıyla elin ayağına dolaşabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi hissettirmediği için geri durduğunuz durumlar hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrendikçe, farklı bakış açıları edinebilir ve önyargılarınızdan kurtulabilirsiniz. Kendinize yük değil, yol arkadaşı edinin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlar ve gruplar içinde sizi daha çalışkan kılan konular var. Ancak aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha gerçekçi olmalısınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyatlı ve sakince davranmakta fayda var. Karşı cinsin ilgisini çekiyorsunuz ve bunu bugünlerde oldukça belirgin bir şekilde fark edebilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kurduğun cümlelere dikkat etmen gerekecek. Zihninde, fark etmeden oluşturduğun bir negatif anlatım olabilir. Farkında olmadan hep olumsuz cümleler kuruyor olabilirsin. Bugün daha dikkatli olmalısın bu konuda.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün yaratıcı anlamda oldukça dolu olabilirsiniz. İyi kanalize edilen bu enerji, kalbinizin takip etmek için mükemmeldir. Doğrudan yaklaşımınız size sonuç verir. İlişkiler, konusunda enerjik bir dönemdesiniz. Rekabetçi, daha enerjik ve memnuniyet verici derecede iddialı bir mizacınız var. Romantik hayatınızdaki tutku artabilir ancak bu yıkıcı ya da teşvik edici de olabilir. Nitekim genel olarak kendinizi ve arzularınızı ifade etmek daha kolaydır.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili akrepler, bugün detaylı şekilde gelecek planları yapabilir, maddi kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla birlikte hareket edin. Bu şekilde daha sağlam adımlar atmış olursunuz. İç sesinizi önemseyin ve sezgilerinizin peşinden gidin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kemerlerini bağla ve bir an önce yapılması gerekenleri yap. Hayata devam etme zamanı. Kapana kısılmışlık yanılgısı duyup, özgüven eksikliği yaşama. Harekete geçmekten sakın korkma.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>