Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla düzgün giden ilişkileri, sorunlu bir ilişki haline getiriyorsunuz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız.

Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın, olumsuz haber alacaksınız. İşinizle ilgili yeni projeleriniz var.

Ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor. Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünüyor.

Vefa duygunuz epeyce gelişkin. Ama yine de sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçli haberler alacaksınız.Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz alçakgönüllü olmanız gerek, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

24 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, farklı ve özgür hareket etme arzunuza işaret ediyor. Farklı biryaparak para kazanmaktan yanasınız. Sıradan işler yerine, yaratıcı yeteneklerinizi kullanmak istiyorsunuz. Bunun sizi büyütüp geliştireceğinin farkındasınız. Saat 14:54 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 18:56 Merkür-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda derinlikli düşünmenin yanı sıra aşka duyduğunuz özlemin de işaretçisidir. Ne pembe gözlüklerle bakmak istiyoruz ne de çok fazla endişelenip üzülmek. Fedakarlık mı etmek gerekir aşkta, yoksa yanılmamak için gerçekçi mi olmak sorusu kafamızın içinde dolanıp duracak. Ne aşktan çok uzaklaşmak istiyoruz ne da aşkla acı çekip terbiye olmak. Saat 19:44 - 25 Ekim saat 03:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Riskli kararlardan uzak duralım. Özellikle finansal anlamda açılmayalım. Bütçemizi zorlamayalım. Nereye ne verdiğimizi bilelim. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

24 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsin. Yatırım yapma fikrin varsa ortaklıklardan uzak durmalısın.

24 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konular üzerine bazı yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ani değişen ruhsal durumunuz karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

24 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Ticari konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni finansal kaynak arayışı içine girebilirsiniz. Değişen konularda gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Farklı ortamlarda bulunabilirsiniz.

24 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğle saatlerindeve para konularında, harcamalarda kısıtlayıcı, sınırlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Daha sorumlu ve planlı hareket etmek gerekebilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz yardım ve desteklerle keyfiniz yerine gelebilir.

24 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece yoğun çalışmalar içindesiniz. Ancak, şartlarınız ne olursa olsun kendinize pek dert etmeyeceksiniz. Bu tutumunuz işlerinizi kolaylaştıracak. Hoş tekliflerle karşılaşabilir, fırsatları değerlendimeyi başarabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, güveninizi arttıracak.

24 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Âşık olduğunuz insan kişisel hayatınızdaki kararlarınızda sizi destekleyecek. Kreatif işlerinizde sanatsallığınızı ve yaratıcılığınızı konuşturabilir, çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz.

24 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda tüm gün seyahat eden Ay, kazançlarınıza ve öz değerinize ışık tutacak, risk alarak girdiğiniz birprojesinden olumlu sonuç elde edersiniz. Yurt dışı bağlantılarınız yüzünüzü güldürür. Gereğinden fazla para harcamamaya özen gösterin. Sevdiklerinizi kıramayıp onların ihtiyaçlarını fazlasıyla yerine getirirsiniz.

24 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

24 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 50"
Ay
Akrep
13° 01' 25"
Merkür
Koç
25° 59' 53"
Venüs
Balık
20° 27' 48"
Mars
Balık
04° 14' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 57"
Satürn
Balık
13° 11' 44"
Uranüs
Boğa
20° 37' 08"
Neptün
Balık
27° 46' 27"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 22"
Lilith
Başak
19° 41' 38"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>