Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki içtenlik ve plansızlık onu çok mutlu ediyor. Huzurlu ve romantik bir gününüzdesiniz. Bugün ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bazı sorunlarla tek başına mücadele etmek sizi hem ruhen hem bedenen çok yoruyor. Bu yalnızlığınız bir süre daha devam edecek gibi. Paylaşamamanızın nedeni siz değilsiniz, arkadaşlarınız paylaşmaya yatkın değil.

Yaşamak zorunda olduğunuz belirsizlik planlarınızı da sürekli değiştirmenize neden oluyor. Beklediğiniz bir ödemeyi bugün de alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Kalbinizdeki burukluk kısa zamanda sizi terk edecek. Ama siz de, onun sizi terk etmesine izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kulağınıza gelen bazı bilgiler sizi çok şaşırtabilir. Bu kadar şaşırmanızı saflığınıza bağlayacaksınız. Bu durumu daha önceden anlamanız için pek çok ipucu vardı ama siz onları görmezden geldiniz. Yine şaşırmak ve hayal kırıklığı dışında fazla bir kaybınız olmayacak. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iç dünyanıza çekilerek  ilişkiler-hayat-yaşananlar-geçmiş ve gelecek hakkında düşünebilirsiniz. Gelişiminizde size destek olanlar veyahut sizi bir hayli üzen kişileri şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Kimler geldi kimler geçti ve şimdi durduğum nokta nedir diye iç gözlemde bulunabilirsiniz.  Bunların tümü aslında olumludur. İnsan gelişen varlık ve yaşadıklarımız tesadüf değildir. Bize kattığı nedir bunlara bakmak lazım.Saat 04:54 Venüs-Neptün görünümü, kişisel anlamdaki kazançlarımızı doğruve doğru ilişkiler yoluyla kurmamız ve bilinçli olmamız gerektiğini işaret ediyor. Amacımız, doğru bir yatırım ve kazandırıcı bir iş, uzun vadeli bir ilişki ise,  mutlaka geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz lazım. İyi niyetin dozunu ayarlamak, hayallerimizin gerçekleşebilir olanına bakmak lazım. Şuradan şu gelir diyerek farazi hesaplarla riskli işlere kalkışmamak gerekiyor. Harcamaların da bu anlamda tedbirli yapılmasında yarar var. Venüs Yay burcunda istemeden de olsa kişiye coşkunluk verir. Tabii ki hoş bir etki durabilir. Fakat sonuç önemlidir. Yaratıcı düşüneceğiz, abartmayacağız. Özellikle aşk hayatımız ve maddi konularda buna özen göstereceğiz. Saat 08:56 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlarımıza maddi ve manevi anlamda yardımcı olmaya çalışmanın, bu yöndeki sorumlulukların işaretçisidir. Parasal anlamda kimseye sıkıntımızı dile getirmeyiz. Kendi görüşlerimizi hislerimizi başkalarıyla paylaşırken, onların aksi yöndeki fikirlerini anlamaya çalışmak kolay olmayabilir.Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm görünümünde duygularımız oldukça yoğun. Hayatımızın genelinde güçlü ve başarılı olmak istiyoruz. Hedefimize uygun şekilde planlamalarda bulunabiliriz.Saat 18:19 Venüs-Jüpiter görünümü, bize iyi gelecek aktivitelerin, kendimizi toparlamanın göstergesidir. Bazı gizli saklı meseleleri halletmek amaçlı yazışmalarda bulunuruz. Saat 21:32-27 Ekim saat 16:50 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, partneriniz kendisine yönelttiğiniz eleştirileri duymazdan gelebilir. Siz planlarınızdan bahsederken, o kendince durumları değerlendirebilir. Size göre bazı detaylar önemliyken o bunları bir baskı aracı olarak görebilir. Bu saatlerde size tavsiyem, ifade etmeye çalıştıklarınızı anlamak istemediğinde mesafenizi ılımlı bir şekilde korumanızdır. Gönlünüzden geçen olumlu niyetlerin karşılığını en güzel şekilde alabilmeniz dileğimle,

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs ateş grubu olan Yay'da ilerlerken, maddi isteklerinizin tavanı oldukça yüksek seyredecek. İçsel disiplininizin mükemmel oluşu yüzünden partnerinizin bazı kusurlarını görmezlikten gelmek istemiyorsunuz. Partnerinizle birbirinize aykırı davranışlar içinde olmanız aranızda bazı pürüzlerin oluşmasına neden olacak.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size gelen bazı haberler can sıkıcı olabilir. Daha bireysel ve bağımsız bir yol çizerek, insanların desteğini kazanabilirsiniz. Yaratıcı zekanız ve bakış açınız hedeflerinize ulaşmanızda sizi merkezi bir konuma getirebilir. Yeni yöntemler deneyebilirsiniz. Günün Atmosferi:Bekleyen işler bir an önce tamamlanmalı! Çok fazla bekleyenvar. Bir an önce tamamlanmalı ya da çözülmeli. Çalışmalarımızın karşılığını göreceğimiz günlerdeyiz. Aşk biraz kafamızı kurcalıyor olabilir. Fakat eski hatalar tekrarlanmayacak, sorunlar varsa çözüme kavuşacak. Yanlışlarımızdan çok şey öğrenebiliriz. Geçmişte bizi üzen olayları unutabilir, kendimizi daha güvenli ve daha az endişeli hissedebiliriz. Hatta bu noktada yakınlarımızdan da destek görebiliriz. Jestler, sürpriz hediyeler ya da teklifler alabilir, motivasyon kazanabiliriz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili olaylar daha rahat akabilir. Akşam saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geriliminizi çevrenize yansıtmayın. Özellikle önemsediğiniz kişilere karşı daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Aslında davranışlarınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz veya onların ziyaretine gidebilirsiniz. Seyahatler ve sportif faaliyetler keyfinizi yerine getirecek.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve teklifler gündemde, teklifler karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha çok kendinize odaklı olacaksınız.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumun yararını gözeteceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Belki bu toplumsal etkiyi sosyal medya üzerinde sergileyebileceksiniz.Arkadaşlarınızın dertlerine şifa olma isteğindesiniz. Akşam saatlerinden itibaren enerjiniz azalmaya başlayabilir. Geceleyin ise kendinize dönük ve ruhsal iç dengenizin arayışında olduğunuz bir sürece gireceksiniz. Huzur arayışınız ve sezgileriniz artacaktır. Hukuki ve zihinsel birikimlerinizi ortaya özgürce dökmek ve ifade gücünüzü kullanmak için doğru etkilere sahipsiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>