Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin dengeli oluşunda sizin olduğu kadar onun sağduyusunun da payı var. Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor.

Kendinizi adaletin savunucusu olarak görüyor ve yaşanan bütün sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var.

Bugün yine savurgan bir gününüzdesiniz. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyorsunuz ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız.

Kırıldığınız ve unutmak istediğiniz bir dostunuzu sürekli size hatırlatanlar var. Bugün yine onunla ilgili bir haber alabilirsiniz. Yeni kırgınlıklar yaşamamak için tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile çevrenizi bir araya getirmek, hepsinin sorununu çözmek gibi bir misyon edindiniz. Bu da onların rahatlamasına neden oluyor. Ama ailenizle olan bu ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatıyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Hepsini bir araya getirmek iyi bir çözüm olmayabilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü,  gelişim, büyüme, verimlilik anlamında destekleyicidir. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, inandığınız her şey için mücadele edebilirsiniz. Bir yandan huzur ve güven sağlamak diğer taraftan güçlü bir şekilde kontrolünüzü elinizde tutmak için çaba sarf edersiniz. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü, dış dünyada güven arayışımızın ve hırslarımızın yükselmesine neden olur. Arzularımız ve bireysel amaçlarımız bizi öylesine etkisi altına alır ki, bu saatlerde insan sürekli mücadele halindedir. Bir yandan inandıklarına sahip çıkar, diğer yandan bunları kabul ettirmeye çalışır. Bu durum ailevi veya özel ilişkilerde bazen gereksiz yere tartışmaların çıkmasına sebep olabilir. Ancak insanı, bir hayli mücadeleci kılar. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün; istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz. Zamanın sizin için önemli olduğunu karşınızdaki kişilere kabul ettirecek ve işlerinize hız kazandıracaksınız

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir takım kişilerin art niyetini fark edebilirsiniz. Kime sırtınızı yaslayacağınız çok önemli. Özgüveninizi kaybetmeniz karar alma aşamasında sizi zorlayabilir. Baskılara ve strese karşı dirençli olmalısınız. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmayın.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler var. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıkla ve işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammül edemiyorsunuz. Bugün, kafanızda kurduğunuz her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. İnanç, felsefe, kişisel gelişim konularında yeni başlangıçlar yapma hevesine sahip olacağınız ve bu etkiyi verimli olarak kullanabileceğiniz bir cuma günündesiniz. Hareket enerjiniz de olması gerektiği kadar yükselecektir.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>