Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor. Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz.

Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Bu şekilde götüreceksiniz. Çünkü işinizi çok seviyorsunuz. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi.

Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partneriniz de bu konuda sizin gözünüzü açamıyor. Para sıkıntılarınızı siz arttırıyorsunuz. Çok kolayca harcıyorsunuz.

Uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp problem çıkartmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde sevinciniz daha büyük olacak. Bugün içinizde bir kırgınlık var. Bu duyguyu haklı olarak yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Birçok kişi de bu kırgınlığın tek taraflı yaşanmadığını ve sorumluluğun da tek tarafta olmadığı inancı içindeler. Bu konuda biraz daha objektif olmanız gerekecek.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 10:13 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi bir şeyler heyecanlandırıyor gibi. Hissettiklerimizi geleceğe dönük mü, yoksa sadece gelir geçer mi diye anlamak gerekiyor. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermekte yarar var. Saat 15:40 Ay-Mars görünümünde, ne hayata ne kendimize yüklenmeyelim.  İlişkilerin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissetme zamanımız. Bu görünüm size umut veriyor ve artık daha düzgün bir ilişki için kararlı olmanızı sağlıyor. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sağlamlık, kalıcılık isteyen meseleler üzerinde bir daha düşünmek faydalıdır. Başkalarına karşı ters  çıkışlarda bulunmamalıdır. Sonradan pişmanlık duyulabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,  

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen, çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz. Kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Sürekli kendinizi savunmaktan yoruldunuz. Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor. . Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde size kendinizi daha rahat hissettirecek, yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Evden yapılan çalışmalar veya evde tamamlanan işler söz konusu olabilir. Biraz romantizm ilişkilerinize iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Çevrenizdeki kişiler bugün size iltifatlar yağdırabilir. Ancak gerçekleri asla göz ardı etmeyin. Bazı menfaat peşinde olan kişiler de var. Zeki ve atik olmalısınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize önem vereceksiniz. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle, hem sevdiklerinizin hem de sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelikkonusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 60" R
Ay
Aslan
11° 40' 25" R
Merkür
Koç
28° 23' 13"
Venüs
Boğa
18° 21' 03"
Mars
Koç
10° 32' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 06"
Satürn
Balık
17° 42' 10"
Uranüs
Boğa
23° 09' 41"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 25"
Lilith
Başak
24° 54' 02"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>