Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başı buyruk davranışlarınızla devamlı bir şeyleri eksiltiyorsunuz. Aldığınız kararları ona danışmamakla yanlış yaptınız. Siz bazı tavırlarınızla, bir hayatı paylaştığınızı unutmuş görünüyorsunuz.

İşyerinizdeki doyumsuz görüntünüz dikkat çekiyor. Çok yakında uzun bir yolculuğunuz olacak. Bugün sizinle özel olarak bir konuda görüşülebilir. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirecek. Sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça zorlanacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Bundan çıkarmanız gereken dersler olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size komik geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bu kez işe yaramıyor. Çünkü bir zamanlama hatası yaptınız. Ele aldığınız sorun zamanlama konusunda hassasiyet istiyordu.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımız, görevlerimiz, ihtiyaçlarımız, sağlığımız kısaca günlük hayattaki uğraşılarımız anlamında kendimize özen göstermemiz, stresten kaçınmamız gerekiyor. Bu Dolunay, projelerinizi, planlarınızı gerçekleştirmede size azim veriyor. Ancak bir hayli yoğun çalışma veya özel nedenlerle, yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, içe atmak veya tam tersine öfkelenmek gibi durumlar yaşanabilir. Siz kendi içinizde paylaşımı önemserken, birileri sadece kendi işi görülsün diye düşünebilir veya siz taviz verdikçe bir şeylerin düzelmediğini görmeniz sizi rahatsız edebilir. Diyet, egzersiz, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek amaçlı konulara eğilmekte yarar var. Birilerini idare edeceğim diye kendinizi üzmeyiniz. Sorunların üstünü kapatmak yerine, konuşarak problemleri çözebiliriz. Merkür-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, başarılı olmak yolunda kendinize güvenmenin, kimlerleveya özel bağınız varsa bunları bilinçli şekilde düzenlemenin önemini vurguluyor. Bu Dolunayda hazırlığını yaptığınız işler veya düşündüğünüz yeniliklerin bir daha ele alınması ve bunların dışarıya sunulması aşamasında heyecanınız yüksek. Fakat başarılı olabilirsiniz. Yeter ki,planınızı doğru şekilde düzenleyiniz. Ay-Uranüs görünümü, yenilik heyecanı ve telaşının göstergesidir. Başkaları ne diyecek, nasıl karşılayacak diye endişelenirsiniz. Bazen de durduk yerde, bir ufak olay yüzünden pireyi deve yaparsınız. Sakin olunuz. Her şeyin altından kalkabilecek gücünüz var. Kendinize biraz zaman tanımayı ihmal etmeyiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde size kendinizi daha rahat hissettirecek, yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Evden yapılan çalışmalar veya evde tamamlanan işler söz konusu olabilir. Biraz romantizm ilişkilerinize iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, yeteneklerinizi uygulamaya koyabileceğinizi ve bazı sonuçlar elde edebileceğinizi anlatıyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZLE ilgili size vaat edilen şeylerin yerine getirilmediğinden dolayı hayıflanabilirsiniz. İyi olaylar geliyor merak etmeyin.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda beklenmedik etkiler aniden devreye girebilir. Başkalarına daha çok yardım etmeye çalışacağınız bu dönemde bilinçaltınızda düşündüklerinizin gerçekleşmesi söz konusu olebilir. Negatif olmayın.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde angarya işlerinizle boğuşurken kendinizi olumsuz bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz.Bilhassa psikolojik ataklar ve asabiyet nedeniyle ruhsal dengenizin bozulmasına neden olabilecek Uranüs etkili Dolunay nedeniyle bu olumsuzluğu hissetmeniz olasıdır. Diğer taraftan hizmet alanınızdaki ani çıkışlarınızın beklemediğiniz bir etki yaratmış olması ve bu etkiye beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşmanız mümkündür. Yine beklentiniz dışında gelişen bir ihanetle sarsılma riskine de sahipsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 60" R
Ay
Aslan
11° 40' 25" R
Merkür
Koç
28° 23' 13"
Venüs
Boğa
18° 21' 03"
Mars
Koç
10° 32' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 06"
Satürn
Balık
17° 42' 10"
Uranüs
Boğa
23° 09' 41"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 25"
Lilith
Başak
24° 54' 02"
True Node
Koç
14° 53' 18"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>