Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün, ateşli tartışmalar, duygusal konuşmalar, romantizm dahil her şey olabilir. Dışarıdan çok sorunluymuş gibi görülüyor ama ikinizin de bütün bu iniş çıkışları yaşamaya enerjiniz var.

İş yerinizdeki genel ekonomik sıkıntı artık size de yansıyabilir. Aklınızdan zaman zaman birdeğişikliği geçiyor ama bugünlerde buna cesaret edemeyebilirsiniz. Kısa vadede bir değişiklik gözükmüyor.

Çok kolay kazandığınız bir ek gelir artık kesilebilir. Bu da sizin harcamalarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Canınız sıkılacak ama dünyanın sonu değil.

Abartıdan kaçınmalı, her şeyi tadında bırakmalısınız. Küçük tartışmaları büyütmek önemli sorunlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şimdiye kadar hiç umurunuzda olmayan şeyleri umursamaya başladınız. Başkalarının yaşamınız hakkındaki düşünceleri isteklerinizi gerçekleştirmenizin önünde engel olabilir. Bugün yine yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesebilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıtlığı, ilişki veyaortaklıklarınızla ilgili meseleleri içeriyor. Kimse bilmese de siz,  son yıllarda özellikle hayatınızı belli bir dengeye oturtmak için çabalamaktasınız. Beraberliğinizdeki problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz. Bugünkü karşıtlık doğal olarak kişinin artık bir şeyleri düzeltmekten vazgeçmesine neden olabilir. Peki, ne yapılmalıdır? Hep şunu tekrarlıyorum gerçekçi olunmalıdır.  Kişi ilişkisine, bağımlılıklarına, kendine olan sorumluluğu çerçevesinde bakmalıdır. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle alakalı meseleler üzerinde sakin olmanızdır. Çünkü birbirinize ulaşmakta veya birbirinizi anlamakta güçlükler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda bu saate dek, hesabınızı iyi yapınız. Bir yere havale mi göndereceksiniz. Takibinizi yapınız. Bir ödemeniz mi var. Gecikme yaşanmaması için önleminizi alınız. Saat 18:29 sonrası Ay-Yengeç burcunda seyrine başladığında, varmak istediğiniz hedef ve bu hedef için izlenmesi gereken yoldan eğer eminseniz gönlünüz gayet huzurludur. Eğer sorunlarınız varsa bunların kendiliğinden hallolmasını dilersiniz. Eğer bir konuda karar vermekte zorlanıyorsanız, güvendiğiniz birini arayabilirsiniz. Ay-Yengeç geçişlerinde iç sesiniz size rehberdir. Sakin bir şekilde odaklandığınızda, kafanızın içindeki sorulara doğru yanıt alabilirsiniz. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel ve etkili konuşmalarınızla geçici aşklar gündeme gelebilir. Her zaman karşı karşıya kaldığınız durumlardan biri. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyor ve gerekeni yapıyorsunuz. Dost çevresi içinde çok iyi anlaştığınız kişiye karşı çok önemsiz bir konuda gösterdiğiniz tavır hiç de hoş değil. Zaten, siz de bu konuda hatanızı daha sonra gördünüz. Onun gönlünü almak sizin elinizde.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmeden doğru zamanı tespit etmeli ve o güne kadar kimseye bilgi vermemelisiniz. Belli konularda anlaşmaya varmadan önce bazı şeyleri detaylıca değerlendirmelisiniz. Beraber çalıştığınız kişiler konumunuzu değiştirecek adımlar atabilir. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi endişeye sokan konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek için çaba göstereceksiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Ortaklı konuları çözümlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde değişik konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman kişilerle görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıkla ve işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammül edemiyorsunuz. Bugün, kafanızda kurduğunuz her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır enerjilere sahip olacağınız günün akşamında sevgi, empati ve merhametin inanç sistemlerinize yansıdığı bugün ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz.Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut ve sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor. Krizli alanlarınızı toparlamak için önemli fırsatlara sahip olacaksınız. Hizmet alanınızda deneyimleyeceğiniz sabırsızlıktan dolayı öfke atakları nedeniyle çalışanları kaybedebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>