Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok olmuş gibi. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz.

Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var.

Yakın çevrenizde sağ gösterip sol vuran biri var. Onunla ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile hayatınızda sizden, daha çok yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz. Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, bir ilişkide kafaca anlaşmanın, farklı bir şeyler paylaşmanın, birlikte olmanın işaretçisidir. Birbirinizin istek ve beklentilerini anlamaya çalışırsınız. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü uzun vadeli bir ilişkinin kurulmasının önüne geçiyor. İlişkisi sorunlu olanların zorluk  yaşamalarına neden olabilir. Genelde böyle bir görünüm altında insan gerçekçi düşünmeye çalışmalı.  Bu saatte  elden geldiğince yeni bir karar vermeyelim. İnsanlara, sözlere, durumlara iyice göz gezdirelim. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumuyaşamında sabırlı, kararlı bir şekilde çalışmanın, mücadele vermenin size yararlarını işaret ediyor. Nitekim siz azimle işinize gücünüze sarılırsanız hakikaten çok önemli başarılara imza atabilirsiniz. Enerjimizi azaltan meseleler, insanlar gelişim yolunda önünüzdeki taşlara benzer. Siz yürürsünüz ancak bu taşlar hep karşınıza çıkar. Onun için kendinizle birebir temasınız ve istekliliğiniz önemli. Odaklanırsanız her işin altından kalkarsınız. İşinize, sorumluluklarınıza önem vermeniz yararlı olur. Pluto sizin yöneticiniz. Size güç aşılıyor. Bir dönüşümü işaret ediyor. Demek ki önünüzde gerçekten güzel bir yol var. Canla başla çalışırsanız kazanırsınız. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi konularda hiçbir şeyin hafife alınmadan, ciddiyetle gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Taşıma suyu ile değirmen dönmez sözünü unutmayalım. Geleni tutalım, idaremizi bilelim ki, birilerine eğilmek zorunda kalmayalım. Maddi ve manevi değerlerimizin kıymetini bilelim. Tercihlerimizi yapmadan önce, sonuçlarını hesap edelim. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamda hiç bir şeyi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz. Kızdığınız zaman ise, öfkenize hiç kimse dur diyemiyor. Çevrenizdeki herkes sizden çekiniyorlar. Son günlerde sorumluluğunuz iyice artmasına rağmen, enerjinizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz. Kişisel ilişkilerinizde sezgiye dayanan bir duygusallığınız var. Hiç kimse sizi tam anlamıyla anlayamıyor. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostlarla yeniden görüşme zamanı. Belli konuları ya da işbirliklerini yeniden ele almanız yerinde olur. Bu düzenleme hem ailenizin hem de yakınlarınızın tepkilerini değiştirebilir. Savaşçı bir burçsunuz. Mücadelen kaçınmıyorsunuz. Ancak tevazu göstermeyi de bilmelisiniz. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk alabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız kişilerle işbirliği yapacak ve kararlarınızı doğru olarak vereceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki sorunlarda kendinizi iyi sınayın. Sizde de hata olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanında önemli girişimleriniz varsa güçlü insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Ağırgerektiren konularda da çok güzel gelişmeler yaşanabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi bağınız olan birileriyle tartışmak veya gerilim yaşamak mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda önemli bir teknik ayrıntı ile yeni bir düzen veya yönteme başlangıç yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bağımsız çalışmak için girişimde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizde fiziksel şiddete kadar ulaşabilen bir tartışma riski taşıyor olabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 09" R
Ay
Oğlak
25° 10' 22"
Merkür
Koç
16° 53' 28"
Venüs
Boğa
00° 59' 30"
Mars
Balık
29° 43' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 20"
Satürn
Balık
16° 34' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 48"
Neptün
Balık
28° 54' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 31"
Lilith
Başak
23° 20' 13"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>