Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırıyor. Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz.

İşyerinizde önemli birisiyle çok ileri boyutta bir sürtüşmeniz var. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görüyorsunuz. Bu problem sizin genelilişkilerinizi olumsuzluğa doğru götürebilir.

Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gibi görünüyor. Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte de bir çıkış kapısı da görünmüyor.

Karşı olduğunuz bir ilişkiye sürekli müdahale ediyorsunuz. Bu, sizin fazla karışmamanız gereken bir konu gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün çabanıza, sabrınıza karşın yine de bütün gün iyimser olabilme imkanını bulamayacaksınız. Her an, canınızı sıkacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için de belli problemli insanlardan uzak durmak istiyorsunuz. Bugün bu, iyimserliği elden bırakmama çabanız, birilerinden uzaklaşma niyetinize yorulabilir.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, hedef belirleme, kendinizi güvende hissetme arzunuzu yükseltir. Fakat kimi zaman duygularınız baskın gelir, ailenizi, sevdiklerinizi özlersiniz.Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, aile özleminin, anne hasretinin, sevdiklerimize olan ihtiyacımızın göstergesidir. İçimizde bir türlü yerli yerine oturmayan, bazen bizi elde olmadan üzen ilişki meselelerine bu saatlerde kafamızı takabiliriz. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, başarılı girişimlerde bulunmak, için planlar yapıyorsanız, ben derim ki bir daha düşününüz. Aile özlemi, sevdiklerinizi yanınızda görmek arzusu boşluk saatlerinde yükselir. Eğer ilişkiniz veya başka bir mesele sizi rahatsız ediyorsa bu zaman diliminde başkalarına karşı anlayışlı olmanız zordur. Böyle anlarda biraz daha sakin olmaya çalışmak iyi bir çözümdür. Rutin işlerinizi yapınız. Akşam saatlerinde de etkili olacak boşluk süresinde dinlenmekte yarar var. Saat 22:34 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, dış dünyanın üzerimizdeki etkisi bir hayli fazladır. Biz de buna karşılık olarak, kendimizi göstermek, ifade etmek yoluyla tepkimizi koyarız.Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, sizin gibi su grubu bir burç olan Yengeç'te ilerlerken, . Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. . Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, daha hızlı yol alabilirsiniz. Fakat bu arada dışarıdan detaycı, sabit fikirli ya da duygusuz gibi görünebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz iyice artıyor. Çevrenizin hikâyeleri sizin için ders niteliğinde olabilir. Dikkatli dinleyin. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

AKREP Bugün, uzak çevrelerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isterken, diğer insanlardan göreceğiniz ısrar karşısında problem yaşayabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal anlamda bugün akşamüstüne kadar pek parmağınızı oynatmak istemeyebilirsiniz.Ancak bilinçaltı fenomenlerinizi işler hale getirmek için çalışmaya geçmek yahut hedeflediğiniz bir metafizik çalışmayı başlatmak anlamında özel gökyüzü fırsatlarına sahipsiniz. Bunu değerlendirmek ve akşam saatlerinde ise kutlamaya geçmek mümkündür. Sezgisel yönünüzü kullandığınız ve sizin için hobi olabilecek bir konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunabilir, hatta geliştirmek için eğitim bile almayı düşünebilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>