Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatı Tartıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 90%

Bugün her şekilde parlayacağınız bir gün gün. Sizin lehine bir enerji yoğunluğu var, bu yüzden cesurca ve tereddüt etmeden hareket edebilirsiniz. Duygularınız size yol gösteriyor, ve kalbiniz neredeyse yarım adım geride kalıyor. Tıpkı fareli köyün kavalcısı gibi bu güçleri takip edin. Bırakın bugün yeni bir macera yolculuğunun başlangıcı olsun. Öncülük etmenizin tam zamanı.

İşler sizin için oldukça sorunsuz gidiyor olmalı, tıpkı iyi yağlanmış bir makinenin çalışması gibi. Düşünceleriniz açık ve aklınız duygularınızla uyumlu çalışıyor. Eğer durum bu değilse, neyin yanlış gittiğini bulmanız ve onu durdurmanız önemlidir. Belki de gerçekten kendi meselelerinize odaklanamayacak kadar başka birinin dramalarına dahil olmuşsunuzdur.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufkunuzun kesinlikle genişlemesi gerekiyor. Kafanızın oldukça net olduğu, güvensizlik ya da herhangi bir başka olumsuz duyguyla sislenmediği bir dönemdesiniz. Entelektüel güçleriniz üst düzeyde, bu nedenle bugün duyduğunuz ve okuduğunuz şeylerin çoğunu sünger gibi içinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Bugün bir konferansa katılmak için ideal bir gün. Bu tür işaretler daima tam zamanında gelir, zira bugün bir ara kendinizi kısmen göz önünde bulabilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadersel veya plan dışı durumlar önünüze gelebilir. Bilinçaltı konuları yaşamınızda ortaya çıkabilir. Kendinizi keşfetmeye odaklandığınızda, spritiüel konulara yöneldiğinizde ise şifalandığınızı, farkındalığınızın arttığını göreblirsiniz. Beden sağlığında ise aniden iyileşme, ani ve kısa süreli rahatsızlık durumları oluşabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerinde hayatın anlamını düşüneceğin derin bir sohbete dâhil olabilirsin; bu durum seni, yalnız kaldığın düşüncelerinle, yaşamına dair yeni kararlar almaya itebilir. Hayatın akışı içindeki yerini, neler yaptığını sorgulayabilirsin. Yenigörüşmeleri yapmak için ideal günlerden geçiyorsun. Çalışmayan bir Akrep burcuysan, özgeçmişini güncelleyip başvurularda bulunmanı öneriyor gökkubbe.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekiler sahiplenme duygunuzu eleştiriyor olabilir. Baskıcı ve kıskançlıkla hareket etmek kişilerin sizden uzaklaşmalarına neden olabilir. İlahi konular da mistik davranışlarınız ölçülü olmayabilir. Çevrenizdekilere sizleri izlemeleri konusunda baskı uygulayamazsınız. Özgür olabilmeyi kabullenmeniz gerekecektir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bakış açınızda biraz daha esnek olmaya bakın. Kimi zaman sorumluluklar nedeni ile kendinizi yük altında da hissedebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda attığınız adımlar takdir görüyor. Sosyal açıdan kendinizi verimli hissettiğiniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin oldukça sağlıklı ilerlediği bir gündesiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Kova burcunda ilerlerken ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken geçmiş ve anılar su yüzüne çıkabilir. Eski albümleri ve resimleri karıştırabilir, ailenizle bir arada ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir yol oldu ama yol boyunca bazı güzel şeyler öğrendinız. Şimdi bunları yol arkadaşlarınızla paylaşın. Yeni kariyerinizde bir tur rehberi olmayı düşünün.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak.Eviniz, aileniz ve aile büyüklerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizin dekorasyonunu değiştirmek için değerlendirebilirsiniz. Aile üyelerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı eşiniz ile birbirinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Geçmişiniz ile yaşamayı bırakın ve geleceğe odaklanın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizde, kendinizle dürüst hesaplaşmaları gerektiren bazı rahatsızlıklar var. Kendisinin kurguladığını düşündüğünüz kıskançlıkların arkasının pek de boş olmadığını düşünüyor. Çalışma hayatında esnek biri olmanıza rağmen, bazen aşırı takıntılı olabiliyorsunuz. Oysa ki, bu tür şeylerin sizi germekten ve gününüzü, performansınızı kötü şekilde etkilemekten öte hiç bir işe yaramadığını da bilmeniz gerekiyor. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 19"
Ay
Kova
20° 38' 39"
Merkür
Koç
17° 42' 20"
Venüs
Boğa
03° 15' 32"
Mars
Koç
01° 08' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 08"
Satürn
Balık
16° 44' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 08"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 43"
Lilith
Başak
23° 32' 28"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>