Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Maddi Durumuna Düzen Getiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün eviniz yol geçen hanına dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Misafirler, haber getirenler, geçerken uğrayanlar çok olacak. Sizin ise tek istediğiniz televizyon izlemek ya da bir köşeye kıvrılıp kitap okumak, dolayısıyla bu durumun keyfinizi kaçırması anlaşılabilir. Siz yine de her zamanki nazik kişiliğinizden ödün vermeyin. Yapabiliyorsanız ailenizden birinin arayıp soranları idare etmesini rica edin. Her ne kadar sinirleriniz bozulmuş olsa da kimseyi kırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Akrep, karşıt burcunuz Akrep. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca enerji alanınızı korumaya, negatif düşüncelerden sıyrılmaya odaklanın. Hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar kazanabileceğiniz, ruhsal tarafınızın ön planda olacağı bir gün.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.38’den 18.18’e kadar Ay, boşlukta hareket edecek. Harcamalarını iyi yönetemediğini düşünebilirsin. Bütçen adına tasarruf planı yapmayı amaçlıyorsun. Gündeminde taşınma planlarını varsa ertelemen gerekebilir. Akşam saatlerinde katılacağın bir davette görünüşünle fark yaratacaksın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Sıkılgan yapınız değişiklik arıyor olabilir. Ertelediğiniz ya da düşünüp uygulamaya koymadığınız fikirler ve işler üzerinde yoğunlaşarak aradığınız değişikliği bulmanız mümkün.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda fark etmediğiniz konular, bir anda gündeminizi etkileyebilir. Olayları kabullendiğiniz sürece iç uyumunuzu koruyabileceksiniz. Yaşanacak küçük sürtüşmeler üzerinde fazla takılmamanızı öneririz. Gün içinde akıcı enerjiler var. Yaşayacağınız olaylarda bütünü görmek size kolaylık sağlayacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ilişkilerinizin zarar görmemesi için eleştirel olmaktan kaçının. Zamanınızı kişisel gelişimle değerlendirmenizde fayda var.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili ani gelişmeler yaşamaya müsait,hayatınızda agresyona açık bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Genel sağlık durumunuzla ilgili ani başağrıları hissedebileceğiniz, pozitif ortamlar ve insanlarla görüşmeniz gereken bir gündesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkının sizi bulmasına izin verin. O zamana kadar arkadaşlarınız vearkadaşlarınızla iyi vakit geçirin. Gizli hayranınız orada bir yerde olabilir. Umudunuzu kaybetmemelisiniz! Gerçek aşk mutlaka kapınızı çalacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişimin son derece büyük bir artış göstermesine şaşırmayın. Kuracağınız diyaloglar yoluyla, şimdiye kadar haberdar olmadığınız ama öğrenmekten çok hoşlanacağınız konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. İş hayatınızda hızınızı arttırın ve zirveye doğru ilerleyin. Yaşadığınız sorunları içinize atmayın ve güvendiğiniz insanlarla paylaşın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Bununla ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmaktan uzak durmalısınız. İşinizi hayatınızın merkezine oturtmaktan ve kendinizi mesleğinize adamaktan da vazgeçin! Yaşamın tek yönüyle ilgilenmek, kişiliğinizin de daralmasına neden olabilir. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 10" R
Ay
Aslan
19° 17' 33" R
Merkür
Koç
29° 08' 08"
Venüs
Boğa
19° 07' 11"
Mars
Koç
11° 01' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 57"
Satürn
Balık
17° 44' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 52"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 21"
Lilith
Başak
24° 58' 11"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>