Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu unutma çabalarınız, onu unutma niyetinizle doğru orantılı. Siz onu tamamen unutmaya pek niyetli değil gibisiniz. Gönlünüzdeki sancıyı, coşkuya dönüştürmeli, yeni yönelimler göstermelisiniz.

Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor. Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor.

Etrafınızdaki bazı para, insan ilişkileri size hoş gelmiyor. Çok paylaşmacı özelliğinizi, istismara kapalı kişiliğinizle güven altında tutabiliyorsunuz.

Bugün küçük bir gelişmeyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Önemsemediğiniz bir zaafınız yüzünden, önemli bir mevziiyi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizden yakındıkları kadar da yararlandıklarını görüyor ve bu özelliklerinizle ilgili eleştirilerde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. İlişkide olduğunuz insanlar üzerinde biraz yaptırım gibi algılanan etkileriniz olabiliyor.

27 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 16:50 olana dek  Ay-Boşluk etkisindeyiz. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamız, destek görmemiz zor olabilir. İnsanlar sizden fazla beklentili olabilirler. Benim tavsiyem bu talepleri yerine getirmek için gücünüzü zorlamayınız. Rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Saat 16:50 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Saat 19:16 Güneş-Merkür kavuşumu burcunuzda oluşacak. Mücadeleci ve aklı başında ilerlemeniz yönünde etkilidir. Hayattan beklentilerinizi ciddi anlamda belirlemeniz ve hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlar. Eğitim veyahayatınızla ilgili konulara önem vermenizi sağlar. Yeni bir işe adım atabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Gün boyu her işinizde kolaylıklar dileğimle,

27 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.. Ayrıştırıcı özelliğiniz belirgin durumda.

27 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Negatif enerjiyi pozitife çevirebilirsiniz. Size keyif ve huzur veren işlere zaman ayırmanız verimli sonuçlar elde etmenize yarayabilir. Alanında tecrübeli isimlere danışabilirsiniz. Hatta bu isimlerle ortak çalışmak sizi kısa yoldan başarıya ulaştırabilir. Günün Atmosferi:Hakikatin peşindeyiz! Bugünün iletişim trafiğinde bol bol soru sormak ve doğru cevapları bulmak gerekiyor. Araştırmalarımızı hızlandırmalıyız. Sabah saatleri biraz kontrolümüzün dışında ve türlü aksiliklerle geçebilir. Fakat günün geri kalanında aradığımız cevapların tamamına erişebiliyoruz. Merkür'ün konumu birkaç gün boyunca, bize özellikle yazılı ve sözlü her türlü iletişimde kendimizi doğru ifade etme fırsatı tanıyor. Sosyal ilişkilerde,görüşmelerinde, toplantılarda ya da yazışmalarda diyaloglarımız çok daha rahat ilerleyebilir.

27 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. İstediklerinizi yapmakta zorlanacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kişisel anlamda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Teknik konularda destek alabilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

27 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşkta alçakgönüllü ve anlayışlı birisiniz. Onun gönlünü bir kez daha fethettiniz. Hizmette kusur yok kelimesi tam size göre. Onun tüm arzularını gerçekleştiriyorsunuz. PARA: Eski olayları yeni gibi hatırlıyor ve alacak verecek peşinde koşuyorsunuz. Battı zannettiğiniz bir para gün yüzüne çıkacak. SAĞLIK: Bugün özel yaşamınızda kaprisli ve huysuz görünüyorsunuz. Karşı tarafın canını sıktığınız kadar siz de sıkılacaksınız.

27 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

27 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yine de riskli adımlar atmaktan uzak durmalısınız. Spekülatif işlerle uğraşıyorsanız bu süreçte dikkatli adımlar atın.

27 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmaların sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz.Diğer insanlarla uyum ve uzlaşma ortamının arayışında olmak adına kendi iç dünyanızda, sezgilerinizde ve bilinçaltınızda dengeyi yakalayabilirsiniz. İç dengenizi tutturabileceğiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı daha dengeli bir bakış açısıyla yönelebileceğiniz ve mistik bir uzlaşıya erişebileceğiniz bir gün deneyimleyebileceksiniz.

27 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 01" R
Ay
Başak
16° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 15' 02"
Venüs
Koç
18° 18' 20"
Mars
Balık
21° 45' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 34"
Satürn
Balık
15° 36' 50"
Uranüs
Boğa
21° 46' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 00"
Lilith
Başak
22° 11' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>