Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Araştırma Yapacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Kişisel anlam arayışınızı artıran gezegensel enerjilerle, sezgisel bir ruh halinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki son olaylara bakabilir ve neden bunların yaşandığını anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle yaptığınız konuşmaları, önemlerini ortaya çıkarmak için tekrarlıyor olabilirsiniz. Davranış ve düşünceleri incelerken felsefi yönünüz öne çıkacak.

Bugünbaşındayken öfkeli bir telefon alabilirsiniz. Arayanın neden bahsettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Onu neyin rahatsız ettiğini tam olarak anlamaya çalışın, sonra yardım edebilecek doğru kişiye iletin. Daha sonra işe bir mola verin. Yürüyüşe çıkın, kafanızı boşaltın ve bir bardak sıcak çikolata alın. Bazen bu tip şeyler bizi düşündüğümüzden daha fazla etkiler.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Bugün dokunaklı ve anlamlı konuşmaya veya yazmaya yönelebilirsin. Günün enerjisi iletişim yeteneklerini ortaya çıkıyor olacak. İkna edici bir rapor veya kişisel içerikli renkli bir yazı kaleme alabilirsin. Doğru kelimeleri seçerek insanları etkileyebilirsin. Eğer bir konuşma veya sunum yapman gerekiyorsa, zekan ve tavırların adeta parlayacak. Hatta insanları güldürmek için zeki ve nükteli anekdotlar kullanabilirsin!Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünilişkileri, çalışma ortamınızda yenilikler ve yeni durumlar olabilir. İş bağlantılarıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Birden fazlave görevi tamamlayabilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, Jüpiter 45’lik yapacak. Uzak bir akrabanın senin hakkında yaptığı konuşmaları duyabilirsin. Bazı şeylerin nedenini kendi içinde sorgulayacaksın. Yalnız olan bir Akrep burcuysan, kısa süreli tatil planları yapacaksın. Edebiyata karşı ilgisi olan bir Akrep burcuysan, ilgilendiğin konu ile ilgili daha fazla araştırma yapacaksın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ya da ortaklı ilişkilerinizle alacak-verecek gibi konularda görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Kararlarınızı netleştirerek bildirmelisiniz. Uzun zamandır hukuksal süreçleriniz varsa bunlar hakkında bilgi almanız ya da girişimlerde bulunmanız isabetli olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir grup içinde etkin çalışmak ya da bir hedefe ilerlemek yönünde oldukça etkinsiniz. Yaratıcı gücünüzü öne çıkarabilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü daha anlayışlı geçirmek sizlerin de doğasına yansıyabilir. Ekibinizin enerjisini de yükselterek çevrenizdekileri kolayca kendi ruh halinize çekebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca endişe ve kaygıya müsait bir zihin yapınız sözkonusu olsa da, aileniz ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda güçlü destekler bulma imkanınız olacak. Akşam saatlerinde aile bireylerinizden güçlü destek bulabilir, varolan ilişkilerinizi sevgi, saygı ve aşk çerçevesinde iyileştirebilir, ilerletebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korkularınızın asılsız olduğunu keşfetmek sizi daha güçlü kılıyor olmalı. Kafanızda bir şeyleri büyütme eğilimindesiniz ve bu akıl sağlığınız için hiç de iyi değil. Mantıklı olmaya çalışın. Eğer bu konuda zorlanıyorsanız bir profesyonelden destek alın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda daha sıkı çalışmalısınız. 

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ağırlığı parasal konulara vermeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Mevcut maddi durumunuz, sizi tatmin etse ve endişelerden korusa da, diğer taraftan gereksiz masraflara, özellikle de lüks tüketimine yönelmenize yol açabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk hayatınız ile ilgili büyük bir karar almanız gerekebilir. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk alın ve yapabileceklerinizi herkese gösterin. Olumsuz düşünen insanları çevrenizden uzaklaştırın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>