Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman baş başa kalma ihtiyacınızı onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz. Oysa, sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor.

Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Onunki zarar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, sadece sizi örnek alıp sizi geçmeye çalışıyor.

Bu aralar ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizin sizinle ekonomik anlamda bir paylaşıma girmesini ise biraz rahatsız edici buluyorsunuz.

Halletmeniz gereken küçük problemleriniz için zaman ayırmalısınız. Hareketli yaşamınız sağlığınızla ilgilenmenizi engelliyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Aranılan, düzgün bir dostsunuz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz. Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman, zaman onların beklentilerini yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 07:04 Ay-Pluto görünümü, bir Akrep için güçlendirici aşı gibidir. Dış etkenlere karşı sizi korur ve güven duygunuzu yükseltir. Kimsenin sınırlarınız içine girerek sizi rahatsız etmesine izin vermez. Yakınlarınızdan destek görmenizi sağlar. Bir işi başarıyla yerine getirmenizde yardımcı olur. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. İkili ilişkilerde çatışma, kıskançlık veya hakimiyet kurma anlamında dikkatli olmanızdan yanayım. Boşluk etkisi mükemmelliğe olan tutkunuzu yükselticidir. Bugün bir yandan detaylar ve diğer taraftan mutlaka halledilmesi gerekenler nedeniyle günün büyük bir kısmı yoğun geçebilir. Maddi açıdan açılmamakta yarar var. Daha ziyade anlamaya çalışmak ve mükemmele ulaşmak amacıyla analiz etme anlamında boşluk etkisi faydalıdır. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, kişisel gelişim yönünde bilgilenmenin, tecrübenin ve hedef belirlemenin işaretçisidir. Umudumuz yükselir. Karşımıza fırsatlar çıkabilir. Birkaç gün önceye göre kendimizi daha rahat ve güvende hissederiz. Saat 23:23 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, özel paylaşımlar için gayet etkilidir. Kişisel bakımınız, düzenleme, huzurlu bir ortam yaratma, sanatsal çalışmalar, etkinlikler için uygundur. Tek başınıza bile olsanız, geceyi en iyi şekilde geçirmek istersiniz. Bazılarınızın kafası ilişkisiyle alakalı konulara bir hayli takılı olabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gelişmeler yüzünü güldürüyor! Bugün şansına güvenmelisin. Gezegenlerin seyri seni desteklerken, önüne çıkan fırsatları da çok iyi değerlendirmelisin. Fırsatlarla dolu bir gün seni bekliyor. İlişkinde ya da çalışma hayatında sana sıkıntı veren konularda, yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanabilir. Etrafındaki insanların sana daha çok destek olduğu bir gün. Liderliği kovalayan ya da pozisyon olarak yükselmeyi hedefleyen bir süreçte isen bu dönemde mütevazılığı bir kenarı bırakmalısın. Tüm niteliklerini ortaya koymalısın. Yeni bir ilişkiye başlama konusunda korkuların olabilir. Bu yüzden geriye değil ileriye bakmak isteyeceksin. Ancak bazı konular geçmişle bir parça yüzleşmeni işaret ediyor. Sanatla ilgileniyorsan, rutin çalışmalardan uzaklaşacaksın. Geleneksel yapılardan ve insanlardan sıkıldığın çok belli ediyorsun.

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyet ilkesine uyum sağlamayan kişilerle aranızda bazı problemler oluşabilir. Bu durumda insanlarla olan ilişkilerinize yeni bir yön vermek ihtiyacında hissedebilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz için ümitlerde bulunacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak ve yeniler için yer açabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız paralar olabilir. Akşam için sevdiklerinizle birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kafanız çok karışık. İnsanları anlamakta güçlük çekiyor ve yardımcı olamıyorsunuz.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyalleşmek duygu ve düşünceleri paylaşmak önemli. Düşüncelerinizin onaylanmasından çok ortamda konuşulanlara kulak kabartın. Finansal konular, üretim alanında ilginizi çekecek fikirler gelişebilir.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi istekleriniz ve başkalarının istekleri arasında çatışmalar söz konusu olabilir. Aslında genel anlamda oldukça pozitif bir gün. Hayallerinizin peşinden gidecek hırsınız da enerjiniz de var. Terazi burçları maddi anlamda büyüyebilecek etkiler altındalar. Bu potansiyeli değerlendirmek için biraz fazladan mesai yapabilirsiniz. Biraz da alışverişi kısmanız gerekiyor.

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>