Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı partnerinizden bekliyorsunuz. Sevgilinizin, bu anlamda birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir.

Verdiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir.

28 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:50 Mars-Chiron görünümü, moral duygunuzu yükseltici ve sizi sorumluluktan bir parça  kurtarıcı, zayıflıklarınızı güçlendiricidir. Saat 13:42 Ay-Jüpiter kavuşumu, şöyle geriye yaslanıp güzel bir ortamda dinlenme arzunuzun işaretçisidir. Sohbetinden zevk aldığınız biriyle konuşmak veya sevdiğiniz bir şeyleri yapmak için bu saat gayet olumludur. Saat 17:44 Ay-Venüs görünümü, ilişkimizle alakalı bir sorun varsa bunu bir an önce aydınlığa kavuşturmak isteriz. Canımızı sıkabilecek her şeyden uzak durmaya çalışırız. Maddi ve manevi anlamda özgür olmaktan yanayız. Saat 20:54 Ay-Satürn görünümü, maddi konuların biraz düşündürücü olduğunu, kazanmak adına yapılacakları gözden geçirme yönünde önemlidir. İsteyen bilgilenmeye zaman ayırabilir, dileyen kendini gözden geçirmeye. Amacımız gelişmek ve büyümek olmalı. Saat 23:11 Ay-Pluto görünümü, ilgilendiğimiz alan ve konularda başarılı olmak adına özenle ve dikkatle çalışmanın önemini vurguluyor. Ne olursa olsun, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyin. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermeyin. Stres yaratıcı insan ve durumlardan uzaklaşın. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,  

28 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız.

28 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kritikgörüşmeleri ya da seyahatler artabilir. İş organizasyonlarına daha sık iştirak etmeli ve sizinle aynı pencereden bakan insanlarla daha sık bir araya gelmelisiniz. Böylelikle yeni projeleriniz ya da girişimleriniz olabilir. Potansiyelinizi açıkça ortaya koymalısınız. Günün Atmosferi:Hoş sürprizler ve iltifatlar günü… Bugünlerde belli konularda ahengi yakalamak, keyif almak ve özgür hissetmek istiyoruz. Ufak tefek jestler, iltifatlar, armağanlar, kısa geziler ya da yurt dışıyla görüşmeler gibi başlıklarla günlük hayatımız canlanıyor. Pozitif bir ruh haline sahibiz. İlgi çekiyoruz ve ilişkilerimiz güçleniyor. Aşk hayatımızda da aynı şekilde olumlu etkiler altındayız. Gerek arkadaşlık ilişkilerimiz gerekse özel ilişkilerimiz karşılıklı fayda üzerine kuruluyor. Yaşanan acı ya da tatsız olaylar unutuluyor, kırdığımız ya da kırıldığımız kişilerle pek çok şeyi düzeltme imkânı buluyoruz. Gece saatlerinden başlayıp Cumartesi akşamüstüne kadar, geçen hafta ve bu Pazartesi günü yazdığımız gergin konuların ve son dakika gelişmelerinin sıklaşacağı bir dönem söz konusu olabilir. İşle ilgili kritik görüşmeleri ya da buluşmaları ertelemeden halletmekte fayda var.

28 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı stresler meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Aşkta keyifli başlangıçlar olabilir. Kısmetli durumlar söz konusu olabilir. İşlerinizdeki sıkışmalar sizi zorlayabilir. Akışta kalmaya çalışın.

28 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak ve farklı olmak istiyor olabilirsiniz. Görüntünüzü de değiştirdiniz. Bu sizi çok mutlu ediyor. Fakat fazla para harcamak sizi zora sokabilir.

28 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın akışından uzak durup yalnızlığı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızdaki değişimler ve zorlanmalar işinizi gözünüzde büyütebilir. Yakın çevre iletişiminizde de dikkatli olun.

28 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal anlamda günün genelinde aktif ve dengeli ilişkiler kurarak ilerleyebilirsiniz. Ancak eğitim, pazarlama, medya,bağlantıları alanlarında kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.Yetişmeyenkonuları ve sıkışık teslim süreleri sizi bunaltabilir. Akşam üzerinden itibaren rahatlamaya özen göstermelisiniz. Asıl size iyi gelecek saatler günün son saatleri olacaktır. Diğer taraftan sosyal olarak bereket ve uzlaşma enerjisinin hayatınıza dahil olacağı bir süreçte ilerliyorsunuz.

28 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 51' 29"
Ay
Akrep
20° 36' 04"
Merkür
Koç
26° 18' 50"
Venüs
Balık
21° 13' 39"
Mars
Balık
04° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 46"
Satürn
Balık
13° 15' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 32"
Lilith
Başak
19° 45' 45"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>