Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun başka birini değil, siz olduğunuz için, yalnızca sizi sevdiğini anlamalısınız. O sizi olduğunuz gibi seviyor. Yeni ve daha başka biri olma yolundaki tavırlarınız, ona hiç çekici gelmiyor.

Yakında umutlarınızı şaha kaldıracak yepyeni gelişmeler olabilir. Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek kadar deneyimlisiniz

Hazırlıklı, tedbirli yaşamak büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir.

Kulağınıza gelenler sizi bu kadar etkilememeli. Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerden çok, bu bilgileri size getiren kişiyle ilgilenmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatacak gibi. Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi bir müdahale gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, inisiyatif konulanın getirileri birbirinden çok farklı olacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, aşk olgusunu güçlendirici, çiftleri birbirine bağlayıcı ve ortak hedef belirleyici bir enerjidir. Ciddiyet ve sorumluluğun göstergesidir. Hiçbir şey hafife alınmaz, bilakis önemsenir. Bağlılık yoğundur. Yakınlarınızla ilgili konularda önemli kararlar verilir. Toplantı, buluşma, görüşmelerin göstergesidir. Kendinizden emin ve bilinçli şekilde ilerlemek kolaydır. Eğitimcilerin bilgi ve tecrübelerini, çalışanların sorumluluklarını, ticaretle uğraşanlarıntakiplerini dikkatlice yaptıkları zamandır. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, maddi açıdan daha dikkatli şekilde hareket etmemizi gerektirir. 17 Kasım öncesi yaşanan sıkıntıları şimdi giderecek çözümler bulunur. Gereksiz harcamalardan kaçınılması, bütçenize uygun hareket edilmesi yararlı olur. Alışverişlerde dikkatli olunması, kalite kontrolünün yapılması gerekir. Düşünmeden kimseye söz vermeyiniz. Size söz verilirse takibini iyi yapınız. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dilediğince davranmak istiyorsun! Bugün tüm sorumluluklarını erteleyip, dilediğince bir gün geçirmek isteyebilirsin. Fakat bu isteğin için başka bir günü seçmen daha sağlıklı olabilir. Eğer çocuk sahibi isen onların eğitiminden, geleceğine kadar her şeyi dert ettiğin bir gün. Onlarla yeteri kadar zaman geçiremediğini düşünüyorsan birlikte zaman geçirmek gibi özel projeler içinde olabilirsin. Hayatının bir döneminde önem arz eden kişilerden haber alıyorsun. Mesaj kutunda sevgi ve özlem dolu ifadeler yer alabilir. ?Bir daha asla? dediğin insanlardan sosyal medya üzerinden iletişim hızlanıyor. Fiziksel olarak daha hassas bir gündesin. Uzun yürüyüşler yapmak vücudunun ağrımasına sebep olabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi başlatırken ve kararlarınızı alırken daha hızlı ve pratik çözümler ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Maddi anlamda yanılgılara açık bir gündesiniz. Dikkatli olun.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizdeki planlarda değişiklikler olabilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde zihinsel uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüzü partnerinize odaklarsınız ilişkinizin heyecanı artacaktır. İlişkiyi kurtarmaya çalıştığınız görülüyor.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelenbaşvuruları sonuç verebilir. Olayların gelişimi alışageldiğinizden farklı olabilir. Kaygı yapmadan gelişimi takip edin. Gün içinde yurt dışına yerleşim, seyahat fikirleri gelişebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken,hayatında yıldız gibi parlarsınız. Başarılarınız dilden dile konuşulacaktır. Toplumun sevdiği yüz olmak size gurur verir. Adeta muhtaçların koruyucu meleği ilan edilirsiniz. Kazancınızda artış olacaktır.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz varsa yeni karalar alabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>