Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu. sizden çok çevrenizin beğenmesini istiyorsunuz. O da bunun farkında ve sizin çevrenizle bir arada olduğu zaman kendini sınavda gibi hissediyor. Sizin bazı önerilerinizi reddedebilir.

İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz devam ediyor. İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz.

Her zamanki gibi hesabını bilmez harcamalarınız sürüyor. Bugün yine para harcamakla harcamamak arasında kararsızlık yaşayıp, harcamadan edemeyeceksiniz.

Bir yakınınıza karşı ön yargılı davranmaya devam ediyorsunuz. Oysa o bu duygunuz farkında değil ve size çok güveniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşamınıza giren bir sosyal faaliyet sizi çok mutlu kılıyor. Yoruluyorsunuz, zaman açısından zorlanıyorsunuz ama bırakmaya hiç niyetiniz yok. Bu faaliyet nedeniyle edindiğiniz yeni çevrenizden de çok memnunsunuz. Yakınlarınızın işlerinizi ihmal ediyorsunuz konusundaki eleştirilerine de aldırmıyorsunuz, çünkü bunun gerçek olmadığını biliyorsunuz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Yeniliklerin, uzun vadeli olacak şekilde düşündüğü bu zamanlarda bazen cebimizde yüzlerce lira varken, bir bakarız üç kuruş kalmış. Kolayca para harcayabiliriz. Lütfen hesabımızı bilelim. Projeler üretiriz kafamızın içinde. Rahatlamak isteği öylesine etkilidir ki, ister istemez nereden ne kazanırım diye düşünürüz. İşbirliğine yakınızdır. Ancak kimler bize söz veriyor veya biz söz veriyoruz bunlara dikkat etmek lazım. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü de geri hareketle aynı zamana denk geldiği için, geçtiğimiz Dolunayda da belirtmiştim. Dikkatli konuşmak varken/ tartışmak veya araştırmak gerekirken/ aceleyle karar vermek yanlış olur. Özellikle parasal konularda, hesapsız harcamalar daha sonra sorun yaratır. Borçlarımızı ödemekte zorlanırız. Evdeki hesap dışarıya uymaz. Aceleyle karar vermek, önümüzü görmediğimiz işlere kalkışmak, hesabımızı bilmemek yanlış olur. Söz ile değil belge ile tescil edelim. Alış-satış ve yatırım gibi yeni kararların yeni bir adım atmak yerine, birkaç ay boyunca piyasayı izleyelim. Konusunda deneyimli kişilerden akıl alalım. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Korkularınla mantığın arasında kalıyorsun! Bugün gökyüzü hiç olmadık düşünceleri aklına getirebilir ve güvensizlik duygusuna kapılabilirsin. Yani aslında olaylara her zaman gerçekçi bakmayı seçen sen bugün korkularının mantığınla savaşına tanıklık edebilirsin. Eski eş ya da eski sevgiline karşı duyduğun kırgınlığı kalbinde çok daha net hissedeceksin. Kişisel olarak ilerlemek, yeni kurslar arayışında olmak ve kendine kariyer alanı belirlemek isteyeceksin. Bugünlerde yeni arkadaşlıklara dikkat etmelisin. Eğer ortak ve hissedar olarak projelerine devam eden biri isen aniden şartlar değişiyor. Mali işlerde risk alacağın konulara girmiyorsun. Gün içerisinde ani hareketler yapmaktan özellikle kaçınmanda fayda var. Bir anda belin ya da boynun tutulabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir aşk hikâyesinin gündeme gelişini gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin hayatında sürprizli bir konu gündemde olabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelirken, aldığınız haberleri, bilgileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız. Seyahat planlarında dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara daha geniş açılardan bakabileceğiniz içgörüye sahipsiniz. Uzmanlık gerektiren konularda gelişmeler yaşanabilir. Mesafeli ilişkilerde ayrılıklar, çözülmeler yaşanabilir. Gizli kalmasını tercih ettiğiniz durumlar açığa çıkarsa uzlaşma yoluna gidin.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dikkatinizin biraz zayıf olduğunu unutmayın ve yazılı anlaşmalar yaparken dikkatli olun. Arkadaşlarınızla aranızda çıkan anlaşmazlıkları büyütmekten ve tartışmalara girmekten kaçının. Enerjiniz yükseliyor.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>