Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:38 Ay-Yengeç burcu geçişinde duyarlıyız. Güvenli ve huzur verici olana yöneliyoruz. Ancak sevgi ile yol alabileceğimizin gayet iyi farkındayız. Merak ettiğimiz konularda kitaplar, dergiler karıştırabilir, dostlarımızla konuşuruz, sakinleşiriz. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, hayatın genelinde umudun yükselmesi, kendimizi moralli hissetmemiz yönünde faydalıdır. Sevdiklerimizle bir araya geliriz. Aşkta şansımız yüksek olur. Kendimizi rahat ve güvende hissederiz. Çocuklarımızın varlığı bizi mutlu eder. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, güven ve sorumluluk gibi olguların üstümüzdeki etkisidir. Dışarıdaki hayat kolay değildir. Şartlarla mücadele etmek, ayakta durmak zorundayız. Belki biraz mesafeli davranacağız. Ancak bu güvendiğimiz, sevdiğimiz kişilerle aramızda sorun yaratmaz. Belli kişilerle bağlantı kuracağız. İşlerimize eğileceğiz, duygularımızı belli etmemeye çalışacağız. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yaratıcılığını kullanacaksın! Bugünü iple çeken bir Akrep isen, aklındaki planların değişmesi de mümkün olabilir. O kadar çok istemene rağmen gideceğin organizasyonu ya da daveti anlamsız bir şekilde iptal edebilirsin. Çevrene birini yaklaştırman kolay değil. Daha bir seçici, daha bir bağlısın zar zor tutunduklarına. Ama geçen zaman tutkundan ve kararlılığından hiçbir şey kaybettirmedi. Sana yakın olabilmenin daimî geçerli yollarından biri, ruhuna yakın olabilmekten geçiyor. Bu durum senden hoşlanan kişiyi epey zorlayabilir. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığın işlerle uğraşabilirsin. Yaratıcılığını kullanacağın bir gündesin. Hobilerin için özel bütçe ayırmak ve harcama yapmak isteyebilirsin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili yeni bir yatırım planı içerisinde olabilirsiniz. Finansal hukuki konularda bazı şanslar elde edebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, kendinizi geliştirebileceğiniz yeni olanaklara işaret etmekte. Başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi daha güçlü ve enerjik hissetmeye başlayacaksınız. Ancak, dikkatinizi yönelttiğiniz konuda bazı aksaklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız karışabilir. Haberleşmeler ve ilişkilerinizde sorunları büyütmeyin.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyguları dönüştürebilen Akrepler, ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Gün boyu kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Aktif olmanız önemli. Sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan sorumlukları gözden geçirebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken seyahate çıkabilir, uzaktaki dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Deniz kenarındaki yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Yabancılar, yurt dışındakilerle irtibata geçmek gündeme gelebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bir yabancıyla aranızda duygusal ilişki yaşanabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>