Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesi düşünmekten kendinizi düşünemez oldunuz. Oysa sizin için önemli sayılabilecek yeni gelişmeler olabilir. Eskiden beri tanıdığınız ama yeni samimi olduğunuz bir grup arkadaşınız sizi de dahil etmek istedikleri projeler geliştiriyorlar. Bugünlerde bu düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 07:30 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümünde, insanlarla anlaşmak, mali konularla uğraşmak bizi yorabilir. Etrafımızdaki kişiler bir an önce işleri görülsün isteyebilirler. Anlayışlı davranmamaları halinde kendimizi zor tutarız. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için oldukça hareketli geçecek. Yoğuntemposu bazı sakarlıklara davetiye çıkarabilir. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, önemli bir referansla görüşmeye çağrılabilirsin. Kendini ne kadar iyi ifade edersen şansın da kadar artacak. Özellikle ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan kalp atışlarını hızlandıracak birisiyle karşılaşman an meselesi... Arkadaşların aracılığı ile tanışacağın bu kişinin de sana karşı olan ilgisi dikkatini çekecek. Bugün aynı zamanda sosyalleşme adına karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Ancak telefonunu ulu orta yerlerde bırakma. Sosyal medya hesaplarını ve maillerini başka bilgisayar ya da telefonlarda mümkün olduğunca açmamaya çalış.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularda ani gelişen bazı sorunlar gündelik programlarınızda değişikliğe neden olabilir. Gündelik sorumluluklarınızda hesapta olmayan konulardan dolayı planlarınızda değişim olabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Birlikte çalıştığınız kişiler kriz yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde finansal yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli koşullar oluşabilir. Akışta kalın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınızı başarılı biçimde sürdürmeye devam edeceksiniz. Enerjik ve başarılı çalışmalar yapabilir, duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve olumlu yönde gelişiyor.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda epeyce yoğun bir gündeminiz olabilir, kendinizi tamamenve parasal konuların içinde bulabilirsiniz. Ancak bu durumun sevdiklerinize ayırdığınız zamanı azaltmadığından emin olmalısınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük işler, rutinler, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili konularda hareket söz konusu. Bilgi eksikliğinden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar toleransınızı düşürebilir. Öfkeden kaçınmakta fayda var.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda geri hareketine başlayan Merkür merceğinizi para konularına odaklatacak. Beklediğiniz ödemelerde gecikme yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızda iletişim kopukluklarına karşı önleminizi alın. Sessiz ve tek başınıza yaptığınız işlerden daha fazla yarar görürsünüz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 13' 37" R
Ay
Akrep
15° 59' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
24° 24' 37"
Mars
Balık
25° 35' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 54"
Satürn
Balık
16° 05' 21"
Uranüs
Boğa
22° 02' 39"
Neptün
Balık
28° 44' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 14"
Lilith
Başak
22° 44' 40"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>