Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanıyorsunuz. Bu zaman zaman problem yaşamanıza neden oluyor. Bugün ise en ufacık bir gerilim yaşama şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme konusunda fikrinizin alınmaması sizi çok rahatsız ediyor. Bu değişikliğin hiç de olumlu olmadığını düşünüyorsunuz. Bu konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacaksınız.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü iyimserliğiniz çevrenizdekilere de pozitif enerji verecek. Sabah saatlerinde başlayan hareketli bir gün, gece geç saatlere kadar sürecek. Öğle saatlerinde birlikte olacağınız bir kişi sizinle ilgili olumlu duygularını paylaşabilir. Vereceğiniz kararlarda şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güveniyorsunuz ama şans da sizin yanınızdan hiç ayrılmıyor.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, aşkta kavga, tartışma, mücadele etme, problem çekme gibi hallerden uzak duracağımızın göstergesidir. Karşınıza çıkacak kişi veya hayatınızda olan insan sizi fazla zorlamamalı, hatta tam tersine size huzur vermeye çalışmalı diye düşünürsünüz. Uzlaşmaya niyetiniz yok. İdare etmek, zaman vermek, anlayış göstermek zorunda değilim diye kestirip atabilirsiniz. Ancak bir yandan da aşıksanız, geri adım atmaya da her an hazır gibisinizdir. Genel anlamıyla döneme baktığımızda, kendimizi suyun üstünde sakince, bazen taşların etrafından süzülerek akışa göre yol alan bir yaprağa benzetebiliriz. Tüm isteğimiz hayal kırıklıklardan uzak, sorunlardan olabildiğince kaçarak kendimize bir dünya yaratmaktır. İdeallerimize ulaşmak istiyoruz ama mücadele gerekiyorsa beklemeye razı gibiyiz. 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında Yengeç-Oğlak burç düzleminde etkili olacak Düğüm geçişleri, fikirlerimizi geliştirmede, eğitim veseçeneklerimizi belirlemede, kendimize bir yuva kurmada, inançla, azimle hedefimize ulaşmada bize hayatı öğretiyor. Gelişmeler bizi farklı yerlere, ülkülere, görüşlere sahip olmaya, bildiklerinizi insanlara ifade etmeye, dar kalıplardan çıkış gelişmeye, büyümeye çağırıyor. Bu süreçte uzmanlık alanınız belirlenecek. Eğitiminiz ona göre olacak. Yakın çevrenizden ziyade, daha uzaklara gitmeyi, oralarda yurt edinmeyi isteyeceksiniz. İstemenizi sağlayan fırsatlar karşınıza çıkacak. Tabii ki aşina olduğunuz yerden uzak durmayacaksınız. Bir ayağınız yine burada olacak. Sadece bir görmek, anlamak, keşfetmek, başkalarına da yol göstermek vaktidir. Dışa açılın. Yerler görün, bilginizi geliştirin, uzmanlaşın. Bunlar şıp diye olmayacak. Yeri gelecek zorlanacaksınız. Gittiğiniz yerde koşullar ağır gelecek. Ama azimli olursanız başaracaksınız. Ufkunuz genişleyecek. Kalıpların içinden çıkın. Siz ne kadar buna açık olursanız, sorumluluklar da o kadar hafif gelir. Dünyada neler oluyor, ülkenizi temsil edin, başka ülkelerin adet, örf ve geleneklerini öğrenin. Aradaki farkı görün. Yolculuklar yapın, trendleri takip edin. Tez hazırlayın, master yapın. Daha yükseği hedefleyin. Hakkınız için yasal veya hangi anlamda olursa olsun savaşın. Birileri beğenmezmiş, kabul edemezmiş değil, doğru yolda iseniz asla pes etmeyin.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Olayları değerlendirirken gerçekçi davranmakta zorlanabilirsin. Bir gün eski bir dostun senden yardım isteyeceğini bilemezdin. Bugün insanlar için elinden geleni yapacaksın. Ancak maddi olarak sömürüldüğünü düşündüğün bazı konular gelişebilir. Kendini şanslı gördüğün bugünde bazı şeyleri hataya dönüşmeden yakalayacaksın. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, bir arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi seni etkileyebilir. Ancak içsel olarak olmayacak duygusuna kapılabilirsin. Bu duygun arkadaşından gelecek haberle değişecek. Son zamanlarda geçmeyen bir baş ağrın varsa, profesyonel destek almanda fayda var.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Geçmişi tamamen arkanızda bırakmak için radikal kararları hayatınıza uyarlamak isteyeceksiniz. Hatalarınızı yeniden sorguluyor olabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmek istediğiniz o kadar çok konu var ki. Zaman bulup birini yerine getiremiyor ve aklınızı takıyorsunuz. Hayallerinize yetişemiyorsunuz. Biraz yavaşlayın...

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosu bugün son buluyor, ilişkilerde ve maddi konularda belli bir rahatlama getirebilir. Ayrıca beklemediğiniz iyiliklerle ve güzelliklerle de karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ketum, gerçek niyetini kendi de anlamadığı için gizleyen vasıflarınız sizi ve etrafı yorabilir. Çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir. Kendinize özen gösterin. Sağlığınıza dikkat edin.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sene sonuna kadar Balık burcuna yerleşen yönetici gezegeniniz Mars, size romantik bir aşk getirebilir. Sanatsal bir hobiye bu dönemde yönelebilirsiniz. Çocuğunuzun yaşam enerjisini dengelemek için birlikte doğada vakit geçirin. Sinema ve tiyatroya gidin.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 34' 36" R
Ay
Başak
18° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 10' 14"
Venüs
Koç
18° 31' 41"
Mars
Balık
21° 54' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 54"
Uranüs
Boğa
21° 46' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 38"
Lilith
Başak
22° 12' 55"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>