Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize verdiğiniz sonsuz destek ve iyimserliğiniz ilişkinizi daha da muhteşemleştiriyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor.

Uzun süredir bu kadar çok çalışmamıştınız tam anlamıyla pestiliniz çıktı. Birde buna bazı arkadaşlarınızın disiplinsizliğinin eklenmesi canınızı sıkıyor. Bugün de mesai yapma ihtimaliniz var. Girmeseniz bile aklınız işinizde kalabilir.

Kazancınız artmasıyla ilgili umudunuz kısa vadede gerçekleşebilir bu da sizi rahatlatıyor ve mutlu ediyor. Buna hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de fazla rahatlamak size fazla yarar sağlamayacak gibi gözüküyor.

Bu aralar yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi. Bugün yapacakları uyarıları önemsemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların ne kadar isabetli olduğunun herkes farkında. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız haber bu ilişkilerinizin bir ürünü.

11 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:59 Ay-Mars görünümü, maddi konularda yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde etmede destekleyicidir. Saat 03:31 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Saat 06:54 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizle aranızdaki her türlü iletişimde size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Saat 18:22 Güneş-Pluto olumlu görünümüyle fiziksel anlamda cazibeniz yükseldiği gibi, bilinçli seçimlerde bulunarak hayatınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeniz de kolaylaşır. Ne yaptığını bilen kişi ideallerine sahip çıkarak gerekli girişimlerde bulunur ve sistemli bir şekilde çalışabileceği alanlara yönelebilir. Saat 18:24 Ay-Satürn kavuşumu düşüncelerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğundan bir süredir şikâyetçi olan sevgilinle sorun yaşamanız an meselesi. Her ne kadar sana karşı anlayışlı davranmasını istesen de aslında ona da hak veriyorsun. Arkadaşlarının aracı olması ile sorunları aşmaya çalışacaksın. Hayatını basitleştirmek aslında bazı konulara daha çok zaman ayırman anlamına gelecektir. Bu süreçte özel işlerine, kendinle ilgili maddi-manevi düzenlemelere zaman ayırman en doğrusu olur. Eğer yeni bir çevreye girdiysen buradaki insanlar seni anlık bir durumun üzerinden değerlendirmemeli. Gireceğin ortamlarda kendine dikkat etmen gerekebilir. Olduğundan daha farklı algılanman söz konusu olabilir. Tanışacağın insanlarla kuracağın diyalog gelecek için belirleyici olacak.

11 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve sosyal çevrede sevindirici gelişmeler söz konusu. Yakın çevrenizin hayatında güzel gelişmeler olurken alacağınız haberler ve kuracağınız iletişimler önem arz ediyor olacak.

11 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha etkin ve disiplinli olabileceğiniz bir gündesiniz. Kardeşler ve yakınlarla ilgili konular da öne çıkabilir.

11 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için artık çok daha güzel bir dönem başlıyor. Şansınıza güvenerek yola devam etmelisiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime açık bir günde yakın çevreniz,arkadaşlarınız, komşularınız, kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Zihinsel konsantrasyon gerektiren işlere daha rahat odaklanabilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünü sezgilerinden alan Akrepler, kendizi ifade etme arzunuz yüksek. Ancak kısıtlayıcı şartlar gelişebilir. Yakın çevreden insanlar size danışmak isteyebilir. Kafasının dikine giden, danışan ancak öneri kabul etmeyen insanlara karşı tedbirli olun.

11 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayata mı özel hayata mı öncelik verme konusunda zorlanırsınız. Aynı saatte aynı anda ki farklı mekanda bulunmanız imkansız. Dolayısıyla kullandığınız tercihten dolayı pişmanlık duymayın. Hayatta her şey olması gerektiği gibi. Bugün araba yolculuklarına ve kardeş, komşularla ilişkilere dikkat!

11 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 06" R
Ay
Yay
09° 58' 43"
Merkür
Koç
16° 03' 10"
Venüs
Koç
26° 45' 51"
Mars
Balık
27° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 27"
Satürn
Balık
16° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 49"
Lilith
Başak
22° 57' 23"
True Node
Koç
15° 30' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>