Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, şunu siz yapın. Sevgilinizin arkadaşına duyduğunuz ve gizlemediğiniz aşırı ilginin nedenini bir araştırın. Çok objektif bir tespitin arkasından da adını koymaktan çekinmeyin.

Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz.

Elinizdeki seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirebilir. Paranızı partnerinizle çakışan tercihinizde değerlendirmeniz, en akılcı yol olarak görünüyor.

Bugünler içinde alacağınız bazı haberler, sizi geleceğinizle ilgili sevindirebilir. Hemen hızla atağa geçmenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayan kolaycı biri gibi görünebiliyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinde aranan kişisiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 16:37 Ay-Merkür kavuşumu, paranın, kazanmanın, özgürlüğün, kendi bildiğiniz şekilde yaşamınızı düzenlemenin ne kadar önemli bir ayrıcalık olduğunu hatırlatıyor. Kişi hayaline kavuşmak için sihirli bir değneğe ihtiyacı olduğunu düşünebilir. Çalışıp mücadele etmek, hayatını kazanmak isteyen birey, önüne hiçbir engel çıksın istemez. İlk başvuruda işe alınsın, ilk yatırımında bolca kazansın ve tatmin olacağı girişimlerde bulunsun. Ancak gerçekçi olmayı bilmekte yarar var. Saat 18:12 Venüs-Mars görünümü, kendimizi mutlu etmek, yenilikte bulunmak, hayatı güzel hale getirmek çabamızı işaret ediyor. Sorunlara çözümler bulunur. Aile içindeki problemler giderilir. Yeni bir yere taşınmak, sıkıntılardan uzaklaşmak bu görünüm etkisinde kolaylaşır. Saat 23:41 Ay-Neptün görünümü, aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam diyerek tutkularımızın peşinden gitmemiz için bizi destekliyor. Bazen rahat davranırız bazen de şüpheci. Ancak bütün bu halleriniz hoşunuza gidebilir. Doğal davranmaktan hoşlanırsınız. Birbirimize karşı anlayışlı olalım ki, sıkıntılarımızı birlikte aşmamız mümkün olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, kardeş ya da kardeş gibi gördüğün birine karşı sorunlarda önemli gelişmeler ve kazançlar yaşayacağını işaret ediyor. Yaşam alanını taşıma, şehit değiştirme gibi konular gündemine gelebilir. Çok geçmişte kalmış bir ilişkin ya da dostunla kozlarını yıllar sonra paylaşmaya hazırlanıyorsun. Bir ayara gelmeniz tamamen tesadüftü. Demek ki almak gereken bir mesaj var diyerek durumu değerlendirmek istiyorsun. Bu tarz tesadüflere denk gelmen seni şaşırtmaya devam ediyor. Düşüncelerin konusunda itinalı olman gerektiğini sen de biliyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, gün içerisinde duygusal iniş çıkışların artabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

9 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli kararların alındığı yol ayrımlarında olabilirsiniz. İnsanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yapmak istediğiniz tatiller için tahmininizden daha çok parayı gözden çıkarmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek almak size iyi gelecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde boğulmuş hissedebilirsiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal ihtiyaçlarınız artmış olabilir ancak kazançlı fırsatlar karşınıza çıkacak. Aceleci davranmayın.

9 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toplumsal ve kalabalıklarla olan ilişkilerinizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayır ve bağış işlerinde girişimci ve hevesli davranabilirsiniz. Sürpriz ve beklenmedik tanışıklıklara, rastlantılara hazır olmalısınız.

9 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Getirisi yüksek işler söz konusu. Üretim yapmak, uzun vadeli projelere hazırlanmak için gün çok verimli. Beklediğiniz işlerde gelişmeler yaşanırken, geçmişte destek aldığınız kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

9 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yıl boyunca şans, fırsat, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, para ve kazançlar alanınıza yerleşecek. Yabancılarla, yurt dışı projelerinden gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışında yapacağınız yatırımlar sizi mutlu eder. Yeteneklerinizi ortaya koyarak öz değerinizi yükselteceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Bu fırsatı iyi değerlendirin.

9 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>