Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor

Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere duyduğunuzdan katılmayacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden olabiliyor. Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getiriyor. Bugünlerde kendinizle ilgili bazı korkular barındırıyorsunuz. Epeyce zamandır yaşadığınız haklı gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 10:26-12:01 arasında etkili olacak boşluk süresince, ılımlı davranmakta yarar var. Etrafımıza karşı belli bir mesafe koyabilir, samimi davranmayabiliriz. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamız, destek görmemiz zor olabilir. İnsanlar sizden fazla beklentili olabilirler. Benim tavsiyem bu talepleri yerine getirmek için gücünüzü zorlamayınız. Saat 12:01 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinin ön plana çıktığı bir gün. Seninle aynı fikirde olmayan sevgiline hoşgörü göstermekte zorlanabilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa bugün gireceğin ortamlarda ışığın sayesinde bütün dikkatleri üzerine çekebilirsin. Önemli anlaşmalar için henüz erken olabilir ama sabırsız tarafın hemen demorilize olmana neden oluyor. Gizlilik arayışın yüzünden bazı konularda tek başına sorumluluk almak isteyeceksin. Yorgun bedenîn hızlı eğlence anlayışına uygun olmayabilir. Bu yüzden de akşamki daveti gözü kapalı geri çevirebilirsin. Kendine odaklanmak, yapmak istediklerine odaklanmak ruhuna iyi gelecek.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda hassasiyetiniz artabilir ve insanlardan beklentiniz söylemlerinize yansıyabilir. Bu durumdan dolayı kişiler sizi olduğunuzdan daha farklı algılayabilirler.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusundaki hareketleriniz çoğu zaman ahlaki kurallara uygun. Ancak en ufak kederinizde bile partnerinizden sinirinizi çıkarıyorsunuz adeta.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yanılsamalardan, yanlış anlaşılmalardan muzdarip olabilirsiniz. Romantik konularla ilgili anılar zihni doldurabilir. Öğlen başlayan içe dönüş, gün boyu huzur arayışına neden olabilir. Evde aniden gelişen küçük tadilatlar olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçiş yapmasıyla gizli ilişkilere vakit ayırmanız gerekiyor. Uzun zamandan beri ihmal ettiğiniz sizi seven biriyle zaman geçirebilirsiniz. Kimseye söylemeden güzelleşmek için bir operasyon yaptırabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 32" R
Ay
Başak
08° 12' 46"
Merkür
Koç
17° 35' 14"
Venüs
Koç
17° 25' 55"
Mars
Balık
21° 13' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 51"
Satürn
Balık
15° 32' 38"
Uranüs
Boğa
21° 43' 49"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 32"
Lilith
Başak
22° 07' 01"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>