Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Davranışlarınız sıkıntılı olduğunuzu çok belli ediyor. O da, bu sıkıntıların nedenlerini ilişkinizde arıyor. İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden gizlememelisiniz.

Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak. Son maddi sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınız,ilişkilerinize güven veriyor.

Kısa bir zamanda bütçenizi düzenlemeye başlayacaksınız. Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave gelirler sağlamayı başarmış olmanız, durumunuzu birkaç basamak yükseltebilir.

Sabırlı ve yapıcı tavırlarınızla, sizden genç biriyle ilişkinizde beğenmediğiniz mesafeyi, belli bir düzeye getirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde süren bir tartışma, kısa sürecek bir küskünlükle bitebilir. Özel bir günün hazırlığı içindesiniz. Bu özel günün anlamını ilerde kavrayacaksınız. Şimdi ilgisiz görünmenizin bazı takıntılarınızla alakası var. Geçen günlerde tanıştırıldığınız biri, sizden övgüyle bahsediyor. Onunla yakın zamanda bir alışveriş içinde olacak, ilişkiyi geliştireceksiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Yay burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, karşınıza çıkacak fırsat ve şansın işaretçisidir. Maddi değerlerin artışı insanlar için tabii ki büyük rahatlıktır. Ancak öyle insanlar vardır ki, paylaşmayı, destek vermeyi, insanlara yardımcı olmayı manevi anlamda zenginlik olarak görür. Bunun karşılıksız kalmamasını diliyoruz. Bu dönemde yapılan girişimler, işinizi büyütmenizi, daha fazla insana ulaşmanızı sağlar. Böyle olunca gelir de aynı oranda artar. Satın alma gücünüz yükselirken, paranızı uygun yatırımlara yöneltebilirsiniz. Kazanmak kadar harcamanın da yükseldiği bu süreçte tabii ki abartmamak gerekir. Akademik yönde eğitime başlamak, yabancı bir ülkede dilinizi geliştirmek, önemli bir kuruluşta işe başlamak gibi olumlu gelişmeler sürecin faydalı gelişmeleridir. Üreten, büyüten ve parasını doğru alanda değerlendiren Akreplerin şanslarına güvendikleri gibi, koşullara göre akıllıca davranıp daha fazla kazanmaları da mümkündür. Sadece şansımıza güvenmekle kalmayacağız. Biz de yetenekli olduğumuz alanlarda girişimci olacağız. Fırsatları zamanında göreceğiz, rahat davranmayacağız. Böylece şansımızı kendimiz de yaratabiliriz. Süreç içinde bazı borçlar ödenerek bitirilir. Ben Jüpiter-yay geçişinin 2018 dışında, asıl 2019 sürecinde daha etkili olacağını düşünüyorum. Onun için, 8 Kasım tarihini bir start gibi düşünüp, bir yıllık kalkınma planı gibi görelim. Önemli olan, geleni harcamak, tüketmek değil, en uygun şekilde değerlendirme yoluna gitmektir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Ertelenen işlerin için kendini üzmemelisin. Doğru zamanı takip etmende ve problemlerini çözebilmek için kendinle barışık halde olmalısın. Aile şirketinde çalışan bir Akrep burcuysan, ortaklıklar ve hisse konularında ters düşeceğin durumlar gelişebilir. Eğer ailen ve özel hayatın konusunda uyumsuzluğun varsa, karar vermekten uzak durmalısın. Akşamüzeri kendini internet başında, yeni saç modelleri araştırırken bulursan hiç şaşırma. Kendinle ilgili yapacağın değişiklikler için de çevrene danışmak yerine farklı yöntemler kullanmak sana daha cazip gelebilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz ya arkadaşlarınızla ilgili yaşamınıza dair önemli geri dönüşler alabilirsiniz. Âmâ bu kişilerden alınan adımlara karşı temkinli ve mesafeli oluyor olacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ani çıkışlarınız ve patlamalarınız olabilir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara karşı fazla hassas davranabilirsiniz. Duygusal olarak yıpranmalar yaşayacağınız zamanlar olabilir. Tehlikeli davranışlarda bulunmamalısınız. Gün içinde dikkatli olunması gereken zamanlar var.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para ile ilgili önemli görüşmelerinizi ertelemeyin. Koşullar iyileşecek ve gücünüzü ortaya koyacaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu arzularınızı gerçekleştirme motivasyonunuz yüksek. Beklenmedik olaylar yaşansa da konsatrayonu korursanız ilerleme kaydedersiniz. Güçlü insanlardan destek görebilir, projelerde yer alabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerde önemli bir dönemece girmenize neden olur. Bu dönemde bir ayrılık ya da ilişkinizde durum değişikliği yaşayabilirsiniz. Kıskanmak ve şüphelenmek fiillerini yaşamınızdan çıkarmakta fayda var. Zira size hiçbir fayda sağlamaz. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizde hassaslık olabilir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 50"
Ay
Akrep
17° 21' 25"
Merkür
Koç
26° 11' 05"
Venüs
Balık
20° 54' 04"
Mars
Balık
04° 31' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 26"
Satürn
Balık
13° 14' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 07"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 00"
Chiron
Koç
18° 45' 36"
Lilith
Başak
19° 43' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>