Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, tercihlerinizi yaparken, parayı ve huzuru önemsediğinizi gösteriyor. Size göre herkes kendini düşünüyor. Siz de kendinizi artık öne almayı, çıkarlarınızın farkında olmayı bilmelisiniz. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda bu hoş, sempatik, ılımlı, sakinleştirici, her şeyi güzel gösterebilecek bir etkidir bu. Romantizm ve tutkuları yoğunlaştırır. Kişi aşık olduğunu düşünebilir. İlişkilerde problemler göz ardı edilebilir. Ancak lütfen aklımızı başımızda olsun. Güzelliklere evet, ancak gerçekçi olmayı da bilelim. Saat 11:19-16:03 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Saat 16:03 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında, çelişkiler yaşamazsınız. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlık etkisinde, ilişkinin maddi-manevi anlamda güven verici olması bizim için önemlidir. Sorunların nedeni de bu güvensizliktir. Devam ettirmeye çalışmak, anlayış göstermek bu görünümde pek kolay olmaz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, planladığınız şekilde hareket etmenin önüne geçebilir. Toplumsal ilişkiler,hayatı, ailenizle olan bağınızı sorgularsınız. Birçok meselenin sizi yorduğunu düşünürsünüz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Disiplinli bir şekilde hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Özelliklehayatında içerisinde bulunduğun düzeni korumak adına hareket edebilir, birlikte çalıştığın insanların da bazı işlerini üstlenebilirsin. Küçük balığı yakalamak yerine büyük hedeflere yönelmen sana iyi gelecektir. Evli bir Akrep burcuysan eşinin vereceği haber, sevinçten adeta havalara uçmanı sağlayacak. Güçlü hafızan sayesinde yapılanları unutmaman bu gün öç alma güdünü ateşleyebilir. Bir zamanlar canını sıkan insanlarınsa bugün aynı sıkıntılarla uğraştığını görüyorsun. Sağlık evine de dikkat etmen gerekir. Stresten uyku düzeninde değişimler yaşayabilirsin.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde istediğiniz ve hayal ettiğiniz konularınız gündeme gelerek sizi oldukça mutlu ediyor olacak. Tüm beklentilerinizi bugün karşılayabilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İfadelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kişisel yeteneklerinizi kullanmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekleri doğru kullanmalısınız.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinizden olumlu etkiler alarak kendinizi kahraman gibi görebilirsiniz. Kıskançlıklara yer açmayın.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde iç huzuru ve denge içinde üretebilirsiniz. Öğleden sonra aniden gelen öfkeyle, ani kararlar alıp uygulamayı, derin değişiklikler yapmayı arzulayabilirsiniz. Tedbirli ve dengeli olmak önemli.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş burcunuzda seyahat ederken Neptün ile uyumlu bir etkileşim içine giriyor.Hayatın şifrelerini çözüp, mistik konuları ele alıp, dünyanın merkezindeki enerjinin varlığını ta derinden hissedebilirsiniz. Eski su boruları, mutfak, banyo gibi ıslak zeminli alanlar sorun çıkarabilir. Dikkatli olun!

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 06" R
Ay
Yay
13° 15' 59"
Merkür
Koç
16° 05' 00"
Venüs
Koç
27° 04' 51"
Mars
Balık
27° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 01"
Satürn
Balık
16° 17' 23"
Uranüs
Boğa
22° 09' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 41"
Lilith
Başak
22° 59' 06"
True Node
Koç
15° 30' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>