Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Kapris yaptığının kendisi de farkında. Sanki sabrınızı test eder gibi, bir türlü bundan vazgeçmiyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Sizyaşamınızdan memnunsunuz,arkadaşlarınız da sizden. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirdiniz.Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın.

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sizin enerjinize ve canlılığınıza ihtiyaçları var, bunu da talep ediyorlar. Siz ise hangisine yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz. Zaman zaman bu taleplere boyun eğmek zorunda kalmak sizi bazen sıkıyor. Bugün dostlarınızdan birlikte program yapma önerileri gelebilir. Bu öneriyi değerlendirirseniz hoş bir gün geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, geçen 8 Kasım tarihinde Yay burcunda seyrine başlayan Jüpiterin maddi konularda şanslı enerjisiyle buluşmamızı sağlıyor. İş hayatı ve toplum yaşamda hayranlık uyandıracak gelişmeleri müjdeliyor. Karşımıza çıkan olanaklar, fırsatlar güven duygumuzu yükseltiyor. Gelişim anlamında çıtamızı yükseltiyoruz. Bu kısmetlilik enerjisidir. İnsanın arzu ettiği güzel, konforlu, kaliteli şeylere sahip olmasını sağlar. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, maddi konularda karar vermeden önce lütfen bir daha düşünelim. Venüs gerilediği için, henüz bazı şeyler tam olarak belli değil. Ancak şunu söylemeliyim ki, umudunuz birkaç hafta önceye göre yükselmiş durumda. İlişkide sizi düşündüren konular yavaş yavaş aydınlanacak. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü mesleki açıdan seni destekler konumda hareket ediyor. Özellikle yeni bir anlaşmaya ya da projeye imza atacaksan, şartnamelerin detaylarında bile belirleyici olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, tüm sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığına kanaat getireceksin. Yakın çevrende bulunan arkadaşların ile ilgili bilmediğin gerçekleri öğrenebilir, davranışlarına bir anlam veremeyebilirsin. Anlayacağın bugün sırlar açığa çıkabilir, dikkat! Aşklar, ihanetler, dedikodular almış başını gidiyor oysa sen sadece kendi hayatını yaşıyorsun. Sırf bu yüzden bile eleştiriye maruz kalabilirsin. Kardeşin kadar sevdiğin arkadaşının başına gelenleri başkasından duyman utanmana neden olabilir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal, hassas yanınız bir anda neşeli canlı ve iyimser bir ruh haline dönebilir. Aşkta ve ilişkilerde kalıcı ve heyecan verici başlangıçlara yön vermek isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yapabileceğiniz çok şey var. Bütçeniz üzerinde yeniden düşünmek de faydalı olabilir.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için artık çok daha güzel bir dönem başlıyor. Şansınıza güvenerek yola devam etmelisiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu faaliyet halinde olabilirsiniz. Yaşam enerjinizi yüksek. Zihniniz sürekli gelecek planları ile meşgul olabilir, anda kalmak önemli. Teknolojik fuarlar, etkinliklere gidebilir alışverişler yapabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi dağıtacak durumlar olabilir. Fakat, istekleriniz olumlu bir biçimde gelişecek. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde giderek artacak. Düşünceleriniz hızlı olmakla birlikte konsantrasyonunuz zayıflıyor.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 28" R
Ay
Akrep
29° 24' 59"
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
25° 44' 14"
Mars
Balık
26° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 51"
Satürn
Balık
16° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 57"
Lilith
Başak
22° 51' 50"
True Node
Koç
15° 33' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>