Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlılığın bağımlılık haline dönüşmesi hiç işinize gelmiyor. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasında uzun düşünceler, endişeler gelebilir. Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilir, bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz. Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, çevrenizdekilerin konuşmalarına, davranışlarına karşı dikkatli olmamızda yarar var. Baktınız ki, biri haksızlık yapıyor, tuhaf haller içinde, onu sakince uyarabilirsiniz. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işleri bitirmek, çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Randevularınızı tekrar gözden geçirmek gerekir. Ulaşımda çıkabilecek sorunlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye mantıklı yaklaşalım ki, yanılmayalım. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliği altında ilişkinizi, aile hayatınızı vekonularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Hatta bir hayli sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü mali açıdan hayatınızı garanti altına almak, belki ailenize yardımcı olmak veyahut yeni bir yere taşınmak için güçlenmeniz gerekmektedir. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, üzerimizdeki baskının işaretçisidir. Aslında dış dünyada kendimizi güçlü şekilde ifade etmeye çalışırken, en yakınımızda bulunan kişiler bizi anlamamakta ısrar ederler. Biz de buna dayanamayız. Böyle bir durumda sizi neler üzüyorsa bunları tartışarak değil, konuşarak ifade etmeye çalışın. Kendinizi ezdirmeyin ancak başkalarını da dikkate almayı unutmayın. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamaların işaretçisidir. Hoşunuza giden bir şeyler almak istersiniz. Ailenizi, kendinizi, sevdiklerinizi memnun etmeye çalışırsınız. Ancak dikkat edin fazla harcamayın. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü olarak nitelendirdiğin insanlarla aranın tekrar eskisi gibi olması, sana yenikapıları aralayacak. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsan, bugünden itibaren kendini bulunduğun gruptan sıyırmayı başaracaksın. ?Maddi güç? benden yana olsun diyorsan özel girişimlerde bulunman gerekiyor. Kazancını yatırıma dönüştürmek istiyorsan sakin ve ihtiyatlı karar vermen gerekebilir. Koşulların istediğin gibi olması sana huzur verecek. Böylelikle çevrene ve sosyal yapına gerektiği kadar sahip olabileceğini düşüneceksin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle aranda kıskançlık krizi çıkartacak olaylar yaşanabilir. Günü daha sakin bitirmek adına, sorunları akışına bırakacaksın.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan ilişkilerinizde gelişen birtakım olayları aydınlatırken zorlanabilirsiniz. Gizli ilerletmeniz gereken bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Açık olmalısınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KİŞİSEL hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. İstekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Mali konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar kaydedeceksiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hareketlilik yaşanabilir. Beklediğiniz satış işleri biraz değer kaybıyla gerçekleşebilir. Kıskançlıkla gelişen şüpheci davranışlarınız gün boyu gerginlik, huzursuzluk yaratabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız değişkenlik gösterebilir. Moralinizi yükselten durumlar olduğu halde zaman zaman endişeli ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz. Aslınhda enerjiniz yüksek ve olaylar olumlu gelişiyor. Şartlarınızı zorlamaktan vazgeçin. Olayları akışına bırakmaya özen gösterin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 59' 13" R
Ay
Aslan
04° 54' 24"
Merkür
Koç
19° 13' 27"
Venüs
Koç
13° 59' 47"
Mars
Balık
19° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 15' 53"
Uranüs
Boğa
21° 34' 44"
Neptün
Balık
28° 27' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
19° 51' 44"
Lilith
Başak
21° 48' 28"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 16/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>