Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktan uzak geçen günlerinizin belki de ömrünüzün en güzel günleri olduğunu söylerken, kendinizi kandıramıyorsunuz. Huzur dediğiniz bu yanılsama, yakında gerçek sevinçle yer değiştirebilir. Bir ilgileneniniz var.

İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklarınız olabiliyor. İşleri biraz erken hareketlendiriyorsunuz. Aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırıyorsunuz.

Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz. Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde bunların karşılığını göremeyebilirsiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var.

Aşk yaşamınızda çok ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Buna hazır değilmiş gibi bir tavır sergilemeniz bir işe yaramayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanızda yarar var. Kalbinizdeki sıcaklığı, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak soğutuyorsunuz. Sebepsiz yere günden güne uzaklaştığınız birinin size karşı büyük bir bağlılığı var.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak için aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşumu, endişeye yol açabilir. Ancak, insan kendine güvenmeli ve karamsarlık yerine çözüme yatkın olmalıdır. Saat 23:21 itibariyle Ay-Güneş arasında gerçekleşecek görünüm, sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Olayları kendi bakış açımıza göre değerlendirmemizi sağlarken bize güç katıyor. Bir yandan doğal hayatın gündelik temposu içinde akışa ayak uydururken diğer yandan yine derinlikli bir şekilde düşünüyor, kendimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Çünkü düştüğümüz anda bir daha kalkmanın zor olacağını biliyoruz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle maddi konularda girişimlerin önemli olacak. Yurtdışı bağlantıları, seyahatler, uzak akrabalardan gelecek haberler gündemini önemli ölçüde belirleyecek. Hukuksal konularda da güzel gelişmeler olabilir. Gün içerisinde senden sürekli bir şeyler isteyen insanlardan şikayetçi olabilirsin. Öte yandan iletişime geçmek istediğin insanlarla bir türlü konuşma fırsatı bulamamak seni çileden çıkarabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Bugün aynı zamanda dış görünüşünle ilgili yapmayı planladığın değişiklikleri başka bir tarihe ertelemende fayda var. Yapacağın değişiklikler içine sinmeyebilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bir konuda önemli bir bilgiyi bugün öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konularda önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz. Yeni bir başlangıç size oldukça iyi gelecektir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinize daha fazla yatırım yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sözlü iletişimlerinizde karşınızdakini anlamaya çalışmak işlerinizi hızlandıracaktır. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Gün içinde ticari anlaşmalar önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sıkıntılar çıkabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişime açık bir günde yakın çevreniz,arkadaşlarınız, komşularınız, kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Zihinsel konsantrasyon gerektiren işlere daha rahat odaklanabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hedefleriniz yenilenebilir. Kararlarınız yakın çevreniz tarafından desteklenmeyebilir. Şüpheyle olayların üstüne gidip, kendinizi ve etrafı zorlamayın. Gün boyu dengeyi korumak önemli.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün araba kullanırken hiç kimseyle polemiğe girmeyin. Tartışmalardan uzak durun. Kardeşlerinizle ilişkileriniz zorlu ilerleyebilir. Yeteneklerinizi en derin anlamıyla kullanacağınız bir gündesiniz. Sessiz bir ortamda çok üretken fikirlerinizi hayata geçirin.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 24" R
Ay
Başak
23° 41' 49"
Merkür
Koç
16° 59' 33"
Venüs
Koç
19° 03' 02"
Mars
Balık
22° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 52"
Satürn
Balık
15° 40' 23"
Uranüs
Boğa
21° 48' 09"
Neptün
Balık
28° 36' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 07"
Lilith
Başak
22° 15' 45"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>