Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye başlamadan, ilişkinin getiri-götürü hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru adımlar atabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız kararlar önünüzü açabilir. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna aldırmamanız, size bir şey kaybettirmeyecek. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, çevrenizdekilerin konuşmalarına, davranışlarına karşı dikkatli olmamızda yarar var. Baktınız ki, biri haksızlık yapıyor, tuhaf haller içinde, onu sakince uyarabilirsiniz. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işleri bitirmek, çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Randevularınızı tekrar gözden geçirmek gerekir. Ulaşımda çıkabilecek sorunlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye mantıklı yaklaşalım ki, yanılmayalım. Saat 18:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliği altında ilişkinizi, aile hayatınızı vekonularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Hatta bir hayli sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü mali açıdan hayatınızı garanti altına almak, belki ailenize yardımcı olmak veyahut yeni bir yere taşınmak için güçlenmeniz gerekmektedir. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, üzerimizdeki baskının işaretçisidir. Aslında dış dünyada kendimizi güçlü şekilde ifade etmeye çalışırken, en yakınımızda bulunan kişiler bizi anlamamakta ısrar ederler. Biz de buna dayanamayız. Böyle bir durumda sizi neler üzüyorsa bunları tartışarak değil, konuşarak ifade etmeye çalışın. Kendinizi ezdirmeyin ancak başkalarını da dikkate almayı unutmayın. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamaların işaretçisidir. Hoşunuza giden bir şeyler almak istersiniz. Ailenizi, kendinizi, sevdiklerinizi memnun etmeye çalışırsınız. Ancak dikkat edin fazla harcamayın. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden karar verilen, detay odaklı çalışmalar bugün ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir. Gergin bir bekleyiş ile kardeşinden gelecek güzel haberlere odaklanmak isteyebilirsin. Bu bekleyişle seni anlayacak birini ya da kendini anlatmanın en doğru yolunu bulacaksın? Her şeye rağmen güvenmek lazım bunu sen de göreceksin. Hem güvenmeden nasıl yaşayacaksın? Unutma; hayatta tüm duygular bizim için? Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinde sevindirici gelişmeler yaşanacak. Daha sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek isteyecek ve çeşitli araştırmalar yapacaksın.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilişkilerinizde bazı gerginlikler ön plana çıkabilir. Onlardan gizlemiş olduğunuz konular ummadığınız kişilerin iletişim aracılığı ile ortaya dökülmüş olabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazılı ve sözlü iletişim önem kazanabilir. Aldığınız kararları yazılı hale dökmek önemli olabilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelen söylentilerin fazla üzerinde durmamaya çalışın. Ticari konular önem kazanabilir. Zihinsel konularda dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular günün hakim konusu. İş yerinden beklentileriniz artarken kazançlarınız da yükselecek.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim, ulaşım, ziyaret ve görüşmelerin öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi anlatırken veya ifade ederken sözlerinizin yanlış anlaşılmamasına ve alınganlıklara daha fazla dikkat edebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyguları dönüştürmede ustalaşmış Akrepler, bugün ifadelerinizde seçici davranın. Bir süredir birikmiş yakıcı duygularınızı dönüştürün, başkalarına patlamasın. Sizi yıpratan, yönsüz, sonuç alamadığınız ilişkiler ya da projeler sonlanabilir.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, gündelik hayatınızda ani değişimlerin haberciliğini üstleniyor. Yeni tanıştığınız insanlar, hayat düzeninizdeki değişim sizi farklı bir devinimin içine itebilir. Bu hıza ayak uydururken öz değerinizden ödün vermemeye gayret göstermelisiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 02" R
Ay
Yay
05° 22' 59"
Merkür
Koç
16° 01' 08"
Venüs
Koç
26° 19' 09"
Mars
Balık
26° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 13' 59"
Uranüs
Boğa
22° 07' 53"
Neptün
Balık
28° 47' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 34"
Lilith
Başak
22° 54' 59"
True Node
Koç
15° 32' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>