Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan aldığınız söyleniyor. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Ve siz de bu ekibi yönetecek yetenek tam.

Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil. Bir süre sonrası için ise böyle bir umut var. Ailenize ait bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin cüretkarlığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu cüretkarlığınız özel yaşamınızda bazı durumlarda başınıza dert açmıyor değil. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

18 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Balık burcunda ilerleyen Ay, saat 11:03-18:55 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sizi ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Saat 15:15 Ay-Chiron kavuşumu, aşkın ne kadar sihirli bir şey olduğunu, aşkla buluşmanın büyük şans olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Saat 18:40 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 18:55 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ilişkilerde özellikle dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Düşünmeden karar vermeyelim. Saat 23:18 Ay-Jüpiter görünümü, hayatın güzel yanlarını hissetmek arzumuzdur. Zorluklardan uzak, keyifli yaşamak isteriz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

18 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün sorunlarına farklı bir bakış açısıyla bakabilir, hayatına yön vermek isteyebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysan mevcut sorunlarla ilgili net ve açık konuşmalar yapacaksın. Yine de yanlış anlaşılmamak için sözlerini dikkatli seçmelisin. Bugün sadece senin değil aslında etrafındaki herkesin enteresan aksiliklerle karşılaşabileceğine tanıklık edebilirsin. Bu yüzden bugün kimseyi sözlerinden dolayı yargılamamaya çalış. Çünkü emin ol ne kimse tam anlamıyla düşündüğünü dile getirebiliyor, ne de hissettiğini yansıtabiliyor. Akşam saatlerinde ailenle bir arada olmayı tercih edeceksin. Onlarla eğlenceli bir sohbet geçirebilirsin.

18 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızda iz bırakacak romantik bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız bir akrepseniz geçmiş ilişkiler yeniden hayatınızda can bulabilir. Yalnız bu sefer her şey çok daha farklı olmaya aday.

18 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yine de sakin kalmalısınız. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

18 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşka kendinizi fazla kaptırmayın. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkıyor.

18 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal konularda hassasiyetler olabilir. Romantik beklentileri ertlemek gerekebilir. Ortak ideal yaratmak için biraz zamana ihtiyaç var. Şüpheci yaklaşımlardan kaçının.

18 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat. Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir. Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz. Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

18 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta tutku ve heyecanlar öne çıkabilir. Ancak karşı tarafa yönelik güven duygunuzu da sorgulayabilirsiniz. Beklenti ve isteklerinizde ısrarcı olmamaya dikkat etmeniz gerekebilir.

18 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 01" R
Ay
Başak
11° 44' 13"
Merkür
Koç
17° 26' 27"
Venüs
Koç
17° 48' 00"
Mars
Balık
21° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 57"
Satürn
Balık
15° 34' 24"
Uranüs
Boğa
21° 44' 48"
Neptün
Balık
28° 33' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 34"
Lilith
Başak
22° 08' 60"
True Node
Koç
15° 36' 53"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>