Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. O ise yaşadığı iyi, kötü ilişkinize taşımaktan hoşlanıyor. Bu uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlığa müdahale etmekten kaçınmıyorsunuz. Bugün yine böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Küçük paralarla oynadığınız şans oyunları büyük hayaller kurmanıza neden oluyor. Bunu kendi kendinize bir oyun haline getirdiniz. Hayallerinizin sonu gelmiyor.

Sizden haber bekleyen bir arkadaşınızı aramalısınız. Sizinle paylaşmak istediği çok özel gelişmeler yaşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamadınız. Tanık olduğunuz çarpıcı bir durum, kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden oldu. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Bu kadar çok sevinmenizde hayat felsefenizdeki değişikliğin de etkisi olabilir. Akşam bir ziyaretçiniz olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sizi her alanda güçlendirici adımların atılmasını, girişimlerde başarılı olunmasını sağlayan güçlü bir etkidir. Değerlerinizi savunursunuz, başkalarının da buna saygı göstermesini beklersiniz. Bu konuda sizi memnun edici gelişmeler yaşanır. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince öncelikle parasal sıkıntılara çare bulmak ve sorunlara çözüm bulmaktan yanayız. Ancak fazla iyimser düşünmeye çalışırız. Her şey kötü gitmez, mutlaka bir çare bulurum sözcüğü dilimizde dolanır. Yeniliklerin, uzun vadeli olacak şekilde düşündüğü bu zamanlarda bazen cebimizde yüzlerce lira varken, bir bakarız üç kuruş kalmış. Çünkü gerginlik veya şartlar gereği kolayca para harcayabiliriz. Projeler üretiriz kafamızın içinde. Rahatlamak isteği öylesine etkilidir ki, ister istemez nereden ne kazanırım diye düşünürüz. İşbirliğine yakınızdır. Ancak çoğu zaman olasılıkları gözden geçirmekte fayda vardır. Unutmayalım ki Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Her şeyin iyice gözden geçirilmesinde yarar var. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Uzun zamandır kafanı kurcalayan düşünceleri açık sözlülükle dile getirebileceğin bir gün. Ancakortamındaki kraldan çok kralcılara özellikle dikkat etmen gerekecek. Söyleyeceğin sözler değiştirilerek dedikodu malzemesi haline getirilebilir. Sevgilisi olan bir Akrep burcuysan bugün biraz karşı tarafa sert davranabilirsin. Üçüncü kişiler kafanı karıştırabilir. Bu sıralar stresten dolayı geçmişte çok yaşadığın mide ağrıların artabilir. Biraz daha yediklerine dikkat ederek, problemlerin varsa içinde yaşamaman gerektiğini söylemeliyim.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin ani yön değiştirmesi sizi de zor durumda bırakabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar ve alacaklar konusu sorunlu bir hal alabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışmalısınız. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri ortaklı konular kafanızı meşgul edebilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğinizden alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Olayların üzerinde durmayacak, gelişmelerden etkilenmeyeceksiniz. Dostlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik veya ortaklık gibi konularla meşgul bir gündeminiz olabilir. Bire bir ilişki ve diyaloglarda uyumu, dengeyi, eşitliği sağlama konusunda hassas olabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle finansal konularda yenilikler olabilir. Arzularınızı gerçekleştirirken yüksek beklentileriniz engellenebilir. Sade ve uygulanabilir hedefler için gün boyu destek görürsünüz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna bugün yerleşen Güneş size paradan para kazandırır. Babanızla birkurarsınız ya da kurumsal hayattan ayrılıp kendi işinizi yapmaya karar verebilirsiniz. Bu harika fikri yeni yılda hayata geçirmek doğru olacaktır. Büyük bir tahsilat gerçekleşebilir. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Hayat felsefeniz ve etnik konulara olan ilginizle çevrenizdekileri büyülersiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 39' 28" R
Ay
Terazi
26° 18' 15" R
Merkür
Koç
16° 11' 02"
Venüs
Koç
22° 25' 27"
Mars
Balık
24° 21' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 36"
Satürn
Balık
15° 56' 13"
Uranüs
Boğa
21° 57' 15"
Neptün
Balık
28° 41' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 39"
Lilith
Başak
22° 33' 57"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>