Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. O sizi, siz onu çok beğeniyorsunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşabilirsiniz. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sizin için başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek her şeyin önünde geliyor. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmenizin altında kendi sorunlarınızı örtme çabası içinde olmanız yatabilir. Kendinizi dinlemenize ve bir muhasebe yapmanıza ihtiyacınız olabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:43 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur ve güvenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Çünkü insan bu sayede kendini her alanda başarılı hisseder ve sorunların üstesinden daha çabuk gelir. Dengesiz bir ilişkide zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, eğer ilişkide problem varsa ortaklaşa çözümün bilinçli ve ortaklaşa çözülmesinde etkili oluyor. İlişkiniz yoksa kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri veya genel anlamıyla dağılmadan, belli bir amaç bütünlüğü içinde hareket ediniz. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, ilişkide sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi açısından gayet etkilidir. Huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer sorunlar varsa, aranızdaki farklılıkların daha bir ortaya döküldüğü, her iki tarafın da şapkasını önüne koyduğu zamandır. Kimse kimseye rol yapmak zorunda olmadan kendini ortaya koyar. Fakat dikkat edilmesi gereken, böyle zamanlarda ne sen ne de ben demek yerine, biz diyebilmeyi başarmaktır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. İletişim odaklı bir işte çalışıyorsan, mail trafiğinde bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. Evli veya ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı tavırlarından hoşnut olmayabilirsin. Tatlı dille uyarmaya çalışmanı yanlış anlayabilir. Öyle ki seni onu belli bir kalıba koymaya çalışmakla suçlayabilir. Bugün çok yüzeysel başlayan muhabbetler bir anda çok derinleşebilir. Hatta bir anda kendini tanımadığın birine hayatını anlatırken bulabilirsin. Bu kişi internet üzerinden de olabilir. Dikkatli olmanda fayda var. Ailendeki otoriter figürlerle çok ciddi konuşmalar yapabilirsin. Senin için adeta itiraf ve yüzleşme günü... Kalabalıklar içerisinde yalnız olmak? melankolisinin de zaman zaman ruh haline hâkim olduğunu fark edebilirsin?

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda yapacağınız görüşmelerde bazı abartılı söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Uzun vadeli sözler alarak karşınızdaki kişilere belli sınırlamalar getirmelisiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı durumlarla ilgili değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. İş ilişkilerinizde bir süredir yolunda giden düzen yerini terfi gibi olaylara bırakabilir. Kutlamalar yakın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutukulu, meraklı ve sezgisel Akrepler için bugün ilişkiler önemli. Yeni insanlarla tanışıp farklı sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Bu çevre geçici de olsa dünya görüşünüze katkı sağlarken sizi geliştirecektir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi güçlü ve iyi hissettiğiniz bir gün. Geleceğe yönelik farklı istekler duymaya başlayabilir, yeni girişimlerde bulunmayı tasarlayabilirsiniz. Yatırımlar yapabilir, daha önce istediğiniz konu üzerinde çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>