Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hislerini kontrol etmekte zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!

Bir probleme iki farklı noktadan bakıyor olabilirsiniz. Siz analitik bir insansınız ve şu anda baskı yaratan çözümü bulmaya çalışıyorsunuz. Bu karmaşık bir kişisel durum olabilir. Ya dayerinizde bir şeyi düzeltmeyi çalışıyor olabilirsiniz. Tüm seçenekleri tüketene kadar pes etmeyin. Odaklanmaya devam ederseniz, yakında bu bulmacanın sihirli çözümünü bulacaksınız.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Yaratıcı yönün açığa çıkarılmayı bekliyor. Resim yapmak, ya da yaratıcı yazarlıkla uğraşmak istiyor olabilirsin. Neyi arzularsan arzula, günün enerjileri seni bu arzunu gerçekleştirmeye itiyor. Sadece çıtanı çok da yükseltme. Büyük beklentilere girmek senin cesaretini kırabilir. Bir oturuşta kendinden bir roman yazmanı veya portreyi tamamlamanı bekleme. Süreçten keyif almaya odaklan; yarattığın şeyi bitirmeye değil.Tartışma konusu hakkında bir fikriniz yoksa, bunu belirtmekten çekinmeyin. Soru sormak öğrenmenin önemli bir parçasıdır. Soru sormaktan utanmamalısınız. Çevrenizdekilerle iletişiminiz ciddi bir hal alabilir ve entelektüel tartışmalar hararetlenebilir. Yemek masasında politik mevzuları açın ve herkese söz hakkı tanıyın. Sohbetten kaçabilmek için konuyu değiştirmeye çalışmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz ve görüşebileceğiniz sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşabilir, geleceğe yönelik planlarınızda dostlarınızın, arkadaşlarınızın görüşlerini alabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Başak burcunda hareketini sürdürüyor. Ay ve Uranüs arasında gerçekleşen güzel etkileşimle sabah ummadığınız anda şansınızın döndüğü gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara katılabilirsiniz. Saatler akşama ilerledikçe Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık dostlarınıza karşı gönül koymanıza neden olabilir. Siz yine de yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için işin gerçeğini onlara sorun.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini kontrol etmekte zorlanıyorsun!Bugün değişik fikirler içinde bocalayacaksın. Eğitimini yarım bırakan bir Akrep burcuysan, yakın bir arkadaşının desteğiyle, yeniden başlamanın yollarını arayabilirsin. Hâkim olmakta zorlandığın konular olabilir. Aklına koyduğun her şeyi yapmak için uygun günler değil. Sezgisel olarak bugün hislerini kontrol etmen zor görünüyor. O yüzden kendine yüklenmeden, sakince adım adım hareket etmende fayda var. Yaşça büyük akrabalarının anlatacağı anılar, kökeninle ilgili merakının artmasına neden olabilir. Solunum yollarıyla ilgili sıkıntı yaşamamak için sağlına daha fazla dikkat etmelisin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi yönde harcamalarınız planladığınızdan daha fazla olabilir. Aniden ortaya çıkan ödemelere karşı daha çevrenizden yardım alabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Hırs yaptığınız konuları daha fazla gündeme getirme eğiminde olacaksınız. Üstlerinizle birlikte yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konulardaki rahatlığın etkisi ile harcamaları arttırmış olabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi hesaplayamazsanız devam edecek finansal sıkıntı baş gösterebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgi alış-verişinde bulunun. Bu yakınlık ile kendinizi ifade edebilirsiniz-bu size gereklidir. Yoğun bir telefon ve çoklu mektup da sizin dikkatinizi gerektirebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların geniş kapsamlı planlarınıza girmesine izin vermekten çekinmeyin. Fikirlerinizi duymakla beraber size yararlı tavsiyeler vererek meraklı olacaklar. Eleştiriyi ciddiye alın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gizli kapaklı yürüttüğünüz bir ilişki su yüzüne çıkabilir. Dikkatli olun. Telefonunuzdaki bir mesajı herkes okuyabilir. Yanlış kişiye mesaj atarsınız. Partnerinizin yürüttüğü gizli bir ilişkiyi öğrenmeniz de mümkün. Ne de olsa hiç kimse sizden daha iyi dedektif olamaz. Kontrol edebileceğinizden çok daha fazla enerjiye sahipsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat edin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uçlarda yaşadığınızda insanların kalbini kırabiliyorsunuz. Hislerinize güvenin. Çok doğru şeyler hissediyorsunuz ve yanılma payınız çok düşük. Ancak yine de bu size her istediğinizi söyleme ve başkasını sesli bir şekilde yargılama hakkı vermez. Hislerinizi paylaşma şeklinize dikkat etmelisiniz. Güzel olanı görmekte zorlanıyor olabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün kendini çok özgür ve yenilikçi hissedebilirsin. Dostların sana bazı konularda rehberlik yapabilir, onların yardımıyla kendini daha güçlü hissedebilirsin. Yanlış anlaşılmalara açık olduğundan; iletişim halinde olduğun insanlara karşı hırsını ön planda tutacağın sözlerden kaçınmalı, korkularının hayallerini bastırmasına izin vermemelisin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>