Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Aşklar Doğuyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Görünüşüne odaklanabileceğin bir gün. Yeni bir saç kesimi düşünebilirsin. Ya da gardrobundaki kıyafetleri yenilemeyi düşünebilirsin. Ayakkabı ve saat almak da aklına olabilir. Kendine yatırım yapmaktan korkma. Ne kadar güvenli hissedersen o kadar kendine ve yaptıklarına pozitif enerji aktarırsın. Mesela görünüşün küçük değişiklikler yapman bilesunumlarında daha başarılı olmanı sağlayabilir.Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

3 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızın aşkına doğru cesur bir hamle yapmak istiyor olabilirsiniz. Aşk ve romantizm şu anda kesinlikle sizin lehinize. Cesur hissetmeniz şaşırtıcı değil. Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Kalbinizin sesini dinleyin.

3 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak aktif olacağın bir gün olabilir yeni aşklar, yeni müjdeler, yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsin. Sıradanlaşmış aşk hayatın tekrar hareketlilik kazanabilir. Çevrenin sana karşı olan ilgisini kendi lehine çevirmeyi çok iyi biliyorsun, ortak biryapmak içinarkadaşına cesaret verebilirsin. İşlerini bir plana oturtuyorsun ve hayat rutinin normale dönüyor.

3 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünler artık sizi oldukça sıkmış olabilir. Bugün gereğinden fazla sorumluluk alabilir ve bu durumun acısını aileniz ya da partnerinize yansıtabilirsiniz Kendinizi yıpratmadan üzerinizdeki yorgunluğu atmalısınız. Evde kalın ve kendinizi dinleyin.

3 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi duygusal baskı altında hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri anlamak için daha fazla sarf etmeniz gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve faydalı olmak için çaba içinde olabilirsiniz. Parlamak ve önde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınıza odaklanıp, işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza başarı getirmek için bilinçli bir çaba harcayacaksınız ve adrenalini kendi özgür iradeniz ve çabanız ile yeniden hayatınıza çekebileceksiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca ortak maddi konularda,ve para konularında şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Eşinizin, ortağınızınveya para durumlarındaki düzelme sizi rahat ettirebilir.

3 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok saçma düşüncelerle boğuşurken bulabilirsiniz. Yaşanma ihtimali çok düşük olan şeyler için kendinizi bunaltmaktan vazgeçip anın tadını çıkarmalısınız.

3 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati bugün kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağını anlatıyor. İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir, otoriter tavırlar benimseyebilirsiniz.Venüs'ün İkizler burcundaki seyahati ile krediler ve borçlar konusunda destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Finansal destek arayışındaysanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Mars size iyi enerji gönderiyor. Bu şekilde kendinizi daha dinamik hissedeceksiniz. Azminiz sayesinde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yeter ki sabırlı olun.

3 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep: bugün karşındakilerin eylemlerinde ısrar etmesi senin de harekete geçmeni engelleyebilir. Yaşamını yeniden organize etmen gereken bu dönemde kendini kısıtlanmış hissedebilirsin. Ancak finansal konulardabirliklerini geliştirebileceğin, yardım alarak adımlar atabileceğin bir sürece giriyorsun.

3 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 51" R
Ay
Balık
17° 33' 11"
Merkür
Koç
18° 46' 51"
Venüs
Boğa
05° 34' 38"
Mars
Koç
02° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 53' 44"
Uranüs
Boğa
22° 33' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 60"
Lilith
Başak
23° 44' 59"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>