Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranmanızda yarar var. Zaman zaman gizleyebildiğiniz hırçınlığınız bugün açığa çıkabilir. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen düşüncesizce söylediğiniz sözler onu kırıyor

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da toplantı yapabilirsiniz.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçebilir. Bir yakınızdan para konusunda eleştiri alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor. Gün boyu bir hayli gerginlik yaşayabilirsiniz.

Bugünlerde daha fazla dinamik olmanız gerekiyor. Çevrenizdekiler sizden daha fazla enerji ve ataklık bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi etkileyebilir. Bu gelişmenin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız maceraya atılmak istiyor, bir yanınız ise tembellik yapmak istiyor. Bugünkü seçiminiz önemli olacak.

30 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 30 Ekim saat 20:38 burcunuzda doğacak Yeniay, güçlü bir duruş, kararlılık ve kendinizden emin olmanızı sağlayan ve sizi dışarıda başarılı kılacak kişisel tercihlerin veya yeniliklerin göstergesidir. Kişi bu tarihte hedeflerine bir bakmalı, ne gibi istek ve arzuları var bunları gözden geçirmeli, vereceği kararların da sorumluluğunu almalıdır. İlk göze çarpan ve sizin bilhassa bu Yeniayda önemsediğiniz nokta, güç sahibi olmak arzusudur. Bu ister aşk, amaç, para olsun isterse plan, proje ve çalışmalar olsun fark etmez. Bu konularda başarısızlığa pek tahammülünüz yoktur. Dış görüntünüzde bir gizemlilik, öyle ser verip sır vermeyen hal, dik bir duruş ve çekicilik bir hayli etkin olur. Karşı cinste merak uyandırırsınız ve size yöneldiklerini fark edersiniz. Bu yeni bir aşkın ilk kıvılcımı için gereklidir. Fakat öyle hemen kendinizi kaptırmazsınız. Plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve hedef belirlemek için bu Yeniay gayet olumludur. Ekibinizi kurarsınız veya tek başına çalışıyorsanız işinizle ilgili araştırmalarda bulunursunuz. Para kazanmak sizin için önemli olduğu için, bir fayda sağlamayan işleri kabul etmezsiniz. Bazen alışverişler sınırı aşsa da, yine de tedbirli olacağınız aşikardır. Yeniayın sizler için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

30 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman, mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz. Bugün, aktif yönlerinizi kullanabileceğiniz alanları seçiyorsunuz. Haklı olduğunuz konuların üzerine gideceksiniz.

30 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltıyla en iyi şekilde iletişim kurabilen bir burçsunuz malum. Burcunuzdaki Yeni Ay önsezilerinizi daha da kuvvetlendirip, yaratıcılığınızı daha da arttırıyor. Artık hikayelerinizi ve sezgilerinize bağlı beklentilerinizi veya hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı. Hayatta hiçbir şey tesadüf değil. Eşzamanlı gelişmeler size doğru yolda olduğunuzu gösterebilir. Günün Atmosferi:İç sesimiz bize doğru yolu gösteriyor Temelleri sağlam ve uzun süreli ilişkiler kurma zamanı. Fakat bir yandan da gerçeklerin yolumuza çıkacağı bir süreç. Akşam saatlerinde Yeni ay bu kez Akrep burcunda seyrediyor. Bu Yeni Ay(+/- 15 gün), bize daha fazla hassasiyet yüklüyor. İç sesimiz yol gösteriyor, duygusallığımız artıyor. Yaratıcı zekâmız harekete geçerek, bize yeni ufuklar açıyor. Estetik, sanatsal, edebi veya dekoratif konularda yepyeni adımlar atabiliriz. Potansiyelimizi tümüyle ortaya koyabilir ve farkımızı kanıtlayabiliriz. Hislerimizin güçlü oluşu farkındalığımızı da artırıyor.

30 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda doğarken ilerlerken daha canlı ve hareketlisiniz. Kişisel konularda dikkat çekici adımlar atabilirsiniz.

30 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

30 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

30 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal sorumluluklarınız artıyor. Yeni karar ve başlangıçlar aşk hayatınıza da etki edecek. Eşinizin hayatındaki parasal değişimler, sizin hayatınızı da parasal olarak etkileyebilir.

30 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan olaylarla ve esrarengiz konuların araştırmasına yönelik bir başlangıç yapabilirsiniz.Aşırıya kaçmamak üzere hayatınızın zevk noktalarıyla ilgili özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde size yol gösterecek bazı manevi bilgiler edinebilmeniz mümkündür. İlişkiniz mevcutsa bu ilişkideki maneviyat dozunu planlayabilecek bir başlangıç noktasındasınız. İlişkinizi daha ideal bir seviyeye yükseltmek için diyaloğa girebilirsiniz.

30 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

30 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 01" R
Ay
Akrep
16° 04' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
24° 25' 08"
Mars
Balık
25° 36' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 00"
Satürn
Balık
16° 05' 23"
Uranüs
Boğa
22° 02' 40"
Neptün
Balık
28° 44' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 15"
Lilith
Başak
22° 44' 43"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>