Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakinsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sezgileriniz bugün bir üst seviyeye çıkmış olabilir ve diğer insanların hislerini kolayca anlayabilirsiniz. Bu, bugün kiminle zaman geçirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak. Bugün iyi ruhlu arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle olmayı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde, başka bir kişinin negatif enerjisine kapılmak yerine hoş zaman geçirebilirsiniz.

Bugün kendinizi çok kararlı ve azimli hissedebilirsiniz. Görevlerinizi tamamlarken disiplinli olacak ve odaklanacaksınız. Meşgul edilmek ve bölünmek istemeyebilirsiniz, çünkü tamamen işe adanmış bir halde olacaksınız. Bu konsantrasyon çok faydalı olabilir. İşinizi ele almak için yeni bir yol bulabilir ve aklınızdan geçen fikirlere dikkat kesilmelisiniz.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Arkadaş grubuyla takılma isteğine sahipsin. Bir spor etkinliğine ya da konsere gidip onlarla vakit geçirmek için güzel bir gün. İnsanların seni olduğun gibi kabul edeceği, rahatlatıcı bir atmosferde olmak seni keyiflendirecektir. Aile üyeleri de bir şeyler yapmak için seni davet edebilir; onlarla bir şeyler yaparken neler hissettiğini de sorgulamış olursun.Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla birlikte zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmene sebep olacak. Geçmiş hakkında konuşmak hoşuna gidecek.

4 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde sezgileriniz, hisleriniz ön planda olabilir. Yaratıcı yanınızlahayatınızda yeni kapılar açabilirsiniz. Geleceğe yönelik tasarılar veya hayaller gündemde olabilir.

4 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden beklediğin desteği görememek seni hayal kırklığına uğratabilir. Ama yine de fevri davranışlarda bulunmamalısın. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, çalışanlarınla sağlıklı bir iletişim kurman, fikirlerini alman bazı eksiklikleri fark etmeni sağlayacak. Yakın bir arkadaşın, belirsiz bir ilişki içerisinde olduğunu paylaşmak isteyebilir. Çıkmazda hissettiği konulara ışık tutmakla beraber ona yardımcı olabilirsin.

4 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın fazlasıyla duygusal dünyanıza etki edeceği bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişinin hayatında tümüyle var olmak isteğiniz yüzünden kişiliğinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde kendinizi yok saymayın.

4 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara karşı daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde güven ve istikrar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar içindesiniz.

4 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. Geleceğe dönük kararlar almadan önce yarım kalan işlerinizi tamamladığınızdan emin olun. Yarınki Yeniay’ın ardından yeni başlangıçlar yapmanız daha uygun.

4 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Felsefi ya da politik bir konuşma olduğunda sizin de söyleyecek bir çift lafınız var. Verdiğiniz örnekler uç örnekler olabilir fakar prensipleriniz mantıklı. Bir kez hızınızı aldınız mı, durmak sizin içi zor olabilir. Farkına varmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmış ve kaçacak delik arıyor olabilirsiniz. İlk tepkiniz hızlıca konuyu değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun gibi zavallıca hareketlere sığınmayın. Cevabı bilmediğinizi ya da soruyu anlamadığınızı dürüstçe kabul etmek en iyisi olacaktır.

4 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yazık ki, yakın bir akraba veya komşu tarafından size zarar verebilecek bazı davranışlar sergilenebilir. Öfkenizi henüz serbest bırakmayın, önce oyunlarına katılmaktan nasıl yararlanabileceğinizi düşünün. Özellikle kariyerinizde sizden olağanüstü şeyler başarmanız bekleniyorsa sınırlarınızı erkenden çizmenin faydasını görebilirsiniz.

4 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olmanız sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği zamanlar yaşayacaksınız. Beklenmedik şartlar ve ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

4 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

4 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Kendinize has yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece var olan sorunların ve sıkıntıların da geride kalabileceğini unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

4 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

4 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>