Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve erkeklerle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylerle meşgul olma için daha enerjik olabilirsin. Yeni fikirlerle dolup taşman mümkün. Bu fikirleri kaybolmadan bir kenara not etmek yararına olacak. Fırsat buldukça programını bunlar için yeniden düzenlemek isteyeceksin.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Mars ise Akrep burcuna geçiyor. Güne farklı enerjilerle başlayabilir, harekete geçme dürtünüzün arttığını fark edebilirsiniz. Bir süredir var olan ataletiniz sonlanıyor. Daha planlı ve adım adım ilerliyorsunuz.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nefes aldığını hissedeceğin bir dönem başlıyor senin için. Alacağın kararlar ile birlikte, hayatını farklı noktalara doğru yürümesi için elinden geleni yapacaksın. Alım satım konuları haftanın ilk gününde karşına gelebilir. Geçmişe dair aklına takılan her türlü konuyu geride bırakıp geleceğine odaklanmayı tercih edeceksin. Daha hareketli ve sosyal ortamlara adım atman an meselesi.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun beslenmeye ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Bunun için ruhunuzu rahatlatan yerlerde yer almak size oldukça iyi gelecektir. Partnerinizle ilgili konularda hassas olabilirsiniz. Duygularınızı anlatamayabilir ve kendinizi bu konuda sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Hislerinizi özgür bırakın, onlar doğru yolu bulacaklardır.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün emek harcamanız gerekebilir. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz durumlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ilişkileriniz kişisel ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Başarılarınıza müdahale mi ediyor? Onlar gerçekten kendinizi ifade etmek için size izin veriyor mu? İstenmeyen ilişkileri ortadan kaldırın. Gerçek bazen acı, ama kaçınılmazdır.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

1 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıcı rutininizle ilgili hayal kırıklığı, bugün arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için ekstra çaba sarf etmenize neden olabilir. Bu insanlarla bir doz eğlence, tam da ihtiyacınız olan yenilenme olabilir, çünkü bunlar, yakın zamanda bir karışıklık içinde kaybolmuş olabilecek kendi tasasız tarafınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Muhtemelen hala hayatınızın bazı sıkıcı kısımları olsa da, işinize kendinizin daha iyimser bir versiyonunu getirmek, onu daha az kasvetli hale getirebilir.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak oldukça iyi durumda bulabilirsiniz. Şartlar ne kadar çok değişim gösteriyor olursa olsun, siz ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız. Pozitif gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

1 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Üçüncü şahısların müdahalesi, sorunları çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor. İş yaşamınızda risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekebilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

1 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>